Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Lean -johtajakoulutus (20 päivää)

Quality Knowhow Karjalainen Oy
Yhteenveto
20 päivää
8 900 EUR + alv 24 %
suomi
Koulutus
Lahti, Useita paikkakuntia
Alkavat koulutukset
Lahti
8 900 EUR
16.11.2020

Suomi
sop. mukaan

Lean -johtajakoulutus (20 päivää)

Lean -johtajakoulutus | Quality Knowhow Karjalainen Oy

Kouluttaudu Lean-johtajaksi

Lean -johtajakoulutus (20 päivää)

Tieto ja taito ovat tärkeitä onnistuneessa parannustoiminnan johtamisessa. Asiakkaasi vaatii ketterämpää toimintaa ja parempaa toimitusvarmuutta. Samalla organisaatiosi pitäisi parantaa tuottavuutta.
Haluat tietää, kuinka nämä tavoitteet saavutetaan ja kehitystoimenpiteet organisoidaan käytännön toimenpiteiksi. 

Quality Knowhow Karjalainen Oy tarjoaa

Koulutuksessa käsitellään toiminnan ja tuottavuuden parantamista kokonaisvaltaisesti. Koulutus auttaa ajattelemaan uudella tavalla, kehittämään osallistujan kykyä tutkia ja kehittää toimintaympäristöä ja prosesseja huomioiden ihmiset ja heidän erilaisuudet. Se auttaa ymmärtämään miksi, kuinka ja missä erityyppiset Lean -menetelmät ja työkalut toimivat ja auttavat saavuttamaan tavoitteesi. Koulutuksessa käsitellään Leanin taustalla tuotanto- ja palveluorganisaatioissa olevia lainalaisuuksia, vaihtelua, ihmisten johtamista sekä Lean -työkaluja.

Hyötysi

Opit ymmärtämään miksi ja millaisessa ympäristössä Lean -työkalut toimivat. Ymmärrät johtamisjärjestelmän roolin kehitystoiminnassa ja sen koordinoinnissa. Koulutuksen rinnalla toteutettava projektityö sitoo opetettavan teorian käytäntöön ja tuo organisaatiolle taloudellisesta hyötyä välittömästi. Lisäksi saat hyvän lähtökohdan ja syvällisen ymmärryksen Lean -muutokseen organisaatiossa. 

Palvelu 

Lean -johtajakoulutus on laaja 20-päiväinen kokonaisuus, joka noudattaa ASQ:n tietosisältöä (Body of Knowledge, BOK). Lean -johtajakoulutus ei ole pelkästään työkalujen käsittelyä ja omaksumista vaan koulutuksessa käsitellään laajemmin Lean -filosofiaa ja johtamista. Opetus tapahtuu luentojen, demonstraatioiden ja harjoitusten avulla.

Suomenkielinen toteutus

Koulutuskielenä on suomi. Koulutus pitää sisällään erittäin laajan suomenkielisen Lean -koulutusmateriaalin sekä tiedostot ja lomakepohjat muistitikulla. 

Pitkäaikaisella kokemuksella, kansainvälisen mallin mukaan

Olemme luoneet kansainvälistä ASQ:n tietosisältöä (Body of Knowledge, BOK) noudattavan Lean -johtajakoulutuksen. ASQ Body of Knowledge pitää sisällään kolme erilaista kokonaisuutta: taktinen, integroiva ja strateginen. Lean -johtajakoulutus on kombinaatio kaikkea näitä kolmea mutta pääpaino on taktisessa ja strategisessa tasossa. BOK pitää sisällään 173 kohtaa, jotka jakautuvat neljään osioon: kulttuurin mahdollistaminen, jatkuva prosessin parannus, yhdenmukainen Lean -yrityskulttuuri ja liiketoimintatulokset.

Lean -johtajakoulutuksen tarkoituksena on tarjota korkeatasoista tietoa Leanista, toiminnan kehittämisen neljästä komponentista ja niiden käytännön merkityksestä sekä soveltamisesta organisaatioihin. Koulutus on kokonaisuus, joka antaa polun ja työkalut, kuinka luodaan merkittävä parannus. Mitä enemmän Leaniin perehtyy, päätyy opetukseen: hanki riittävä tieto ja taito Leanista, jos aiot menestyä Lean -parannuksissa.

Koulutus on kokonaisuus, jossa käydään yksittäisten parannusten toteutuspolku ja työkalut sekä Lean -johtamiseen ja kulttuuriin liittyviä asioita. Mitä enemmän Leaniin perehtyy, päätyy opetukseen: hanki riittävä tieto ja taito Leanista, jos aiot menestyä Lean -parannuksissa.

Konkreettista hyötyä projektityöllä

Koulutuksen teoriajaksojen välissä opiskelijat tekevät valmennusprojektia omaan organisaatioonsa. Oma projekti on tärkeä. Sen avulla opiskelija oppii paremmin, muistaa paremmin ja voi osoittaa koulutuksen hyödyn yritykselle. Opiskelijat soveltavat oppimaansa todelliseen kehityshankkeeseen hankkien näin erinomaisen tietotaidon Lean -ajatteluun ja -työkaluihin. Kokenut kouluttaja tukee projektityötä koulutuksen aikana ja antaa etätukea jaksojen välissä sekä vielä koulutuksen jälkeen.

Tämä koulutus voidaan järjestää myös yrityskohtaisesti räätälöiden. Pyydä tarjous yrityksellesi / organisaatiollesi suoraan Quality Knowhow Karjalainen Oy.stä täyttämällä yhteydenottopyyntö.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille taustasta, tehtävästä tai organisaatiosta riippumatta. Koulutus on suunnattu niille, jotka haluavat oppia ymmärtämään Lean -ajattelua syvällisemmin sekä parantamaan toimintaa kokonaisvaltaisesti. 

Osallistujilla ei tarvitse olla aikaisempaa tuntemusta Leanista ja sen soveltamisesta. Kaiken tarvittavan opit ja sisäistät kurssilla.

Tutkinto / todistus

Sertifiointi

Lean-projektityön hyväksytysti suorittaneelle myönnetään arvostettu Quality Knowhow Karjalainen Oy:n Lean -johtaja sertifikaatti.

Koulutusajankohdat

Koulutuksen kesto on 20 päivää. Seuraava koulutus alkaa marraskuussa 2020 Lahden Sibeliustalossa. 

1. jakso: 16.-17.11.2020
2. jakso: 30.11.-2.12.2020
3. jakso: 18.-19.1.2021
4. jakso: 1.-2.2.2021
5. jakso: 25.-26.2.2021
6. jakso: 15.-16.3.2021
7. jakso: 12.-13.4.2021
8. jakso: 26.-27.4.2021
9. jakso: 17.-18.5.2021
Final: 21.6.2021

Kouluttajat

Antti Piirainen
Pääkouluttajana toimii DI Antti Piirainen, Quality Knowhow Karjalainen Oy.

Yrityksellä ja sen kouluttajilla on pitkäaikainen ja vankka kokemus Toyotan menetelmästä, Lean-teoriasta ja työpajoista.

Koulutuspaikka

Sibeliustalo, Lahti

Koulutuspäiviin mahdollista osallistua myös etänä.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 8900 eur + Alv 24 %. Hintaan sisältyvät lounas- ja kahvitarjoilut sekä koulutusaineisto. Lisäksi osallistujat saavat tarvittavat tiedostot muistitikulla ja The Lean Strategy -kirjan. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lean -johtajakoulutus (20 päivää)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Quality Knowhow Karjalainen Oy

Quality Knowhow Karjalainen Oy - laatuosaamisen koulutukset

Osaaminen on tämän päivän energiaa

Quality Knowhow Karjalainen Oy tarjoaa asiakkailleen koulutusta ja konsultointia tuotteiden ja toimintaprosessien laadunparantamiseen sekä välittää laatutekniikan kirjoja, ohjelmistoja ja demonstraatiovälineitä. Quality Knowhow Karjalainen Oy on perustettu vuonna 1997 täydentämään Laatutieto Oy:n 1986 alkanutta toimintaa. Laatutekniikan avulla voidaan tehostaa ja parantaa...


Lue lisää kouluttajasta Quality Knowhow Karjalainen Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Quality Knowhow Karjalainen Oy

Tyyrpuurinkatu 5 A 15
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.qk-karjalainen.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin

Pauli
(5)
Pidin kovasti Antin sopivasti provosoivasta tavasta herätellä ajatuksia. Hyvä kiinnostava kouluttaja.
Arvioinnit
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 128 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lean -johtajakoulutus (20 päivää) täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: