🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

ISO 45001 – Perusteet

Ramboll, Verkossa
Kesto
3 tuntia
Hinta
320 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
26 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
3 tuntia
Hinta
320 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
26 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

ISO 45001 – Perusteet

ISO 45001 -standardi

Onko organisaatiollanne jo laatu- ja ympäristöjohtamisen järjestelmät, mutta työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä on vielä ilman sertifikaattia? Haluaako organisaationne ottaa seuraavan askeleen vastuullisena toimijana ja toimittajana? Kaipaatteko työturvallisuuteen jämäkämpää otetta ja ulkopuolisen vuotuista arviointia?

Tässä muutamia kysymyksiä herättelemään ISO 45001 työterveys- ja -turvallisuusjohtamisen teemaan.

”Tervetuloa oppimaan! Saat käytännön vinkkejä, miten ISO 45001 -standardia seuraamalla pääset kohti systemaattisempaa turvallisuusjohtamista.”

– Tarja Niemelin, kouluttaja

Työturvallisuuden parantaminen keskiössä

Koulutuksessa opit ISO 45001:2015 standardin vaatimuksista ja vaikuttavuudesta työturvallisuuden ja -terveyden johtamisessa. Tavoitteenamme on, että lähdet koulutuksesta innostuneena ja valmiina tarttumaan toimeen. Haluamme, että standardi ei jää pelkäksi dokumentiksi hyllylle, vaan se muuttuu käytännön teoiksi ja tuloksiksi yrityksesi arjessa.

 • ISO 45001 perusteet -koulutus auttaa sinua ymmärtämään, miten parantaa työturvallisuutta ja vähentää riskejä.
  • >> Turvallinen työympäristö luo myös tyytyväisemmät ja motivoituneemmat työntekijät, jotka tehostavat yrityksesi toimintaa.
 • Saat myös tietoa mahdollista auditointia silmällä pitäen – mitä omassa organisaatiossasi pitää vielä kehittää?
  • >> Koulutukseen voi osallistua myös, vaikka organisaatiossa ei vielä olisikaan ISO 45001-sertifikaattia.

Koulutuksen jälkeen sinulla on kokonaiskuva ISO 45001:2015 standardin rakenteesta ja alustavia ajatuksia sen vaikutuksista oman yrityksesi turvallisuusjohtamiseen​. Lisäksi sinulla on näkemys keskeisistä dokumentointivaatimuksista, joilla standardin ja sertifioinnin vaatimukset täyttyvät​.

Koulutuksessa keskitytään turvallisuusjohtamisen perusasioihin ja ISO 45001 standardiin, joten aiempaa osaamista teemasta ei vaadita.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen sisältö kattaa standardin yleisen sisällön, mutta erityisesti keskitymme johtamisjärjestelmän vaikuttavuuteen työturvallisuuden ja terveyden johtamisessa.

 • Mistä hyvä johtamisjärjestelmä koostuu?
 • Johtajuus, politiikka, työntekijöiden osallistuminen
 • Riskien ja mahdollisuuksien hallinta, TTT-tavoitteet ja suunnittelu
 • Sitovat velvoitteet
 • Tukitoiminnot – resurssit, pätevyys, tietoisuus, viestintä, dokumentoitu tieto
 • Valmius ja toiminta hätätilanteissa
 • Sisäiset auditoinnit ja johdon katselmus
 • Parantaminen, vaaratilanteet, tapahtumien tutkinta, poikkeaminen tunnistus ja korjaavat toimenpiteet

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta ISO 45001 – Perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

26 syyskuuta, 2024

 • Etätoteutus
 • Verkossa

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille, jotka miettivät turvallisuusjärjestelmän rakentamista ISO 45001 -standardin pohjalta tai jo olemassa olevan järjestelmän edelleen kehittämistä esimerkiksi sertifiointiedellytysten täyttämiseksi. Tällainen rooli voi olla esimerkiksi yritysjohdolla tai yrityksen nimetyillä turvallisuus- ja ympäristövastuullisilla.

Sertifioitu ISO 45001 -turvallisuusjärjestelmä auttaa parantamaan työturvallisuutta, vähentämään riskejä ja onnettomuuksia sekä luomaan terveellisemmän työympäristön. Huolehtimalla työntekijöidesi turvallisuudesta, voit samalla tehostaa toimintaa ja lisätä tuottavuutta. Tämä tuo paitsi säästöjä myös kasvattaa organisaatiosi mainetta vastuullisena toimijana.

Turvallisuus ja vastuullisuus ovat nykypäivän liiketoiminnassa arvokkaita kilpailuetuja, ja sertifiointi voi houkutella uusia asiakkaita ja sijoittajia. Koulutuksen avulla tunnistat myös jatkuvan parantamisen mahdollisuudet. ISO 45001 -standardi kannustaa organisaatiotasi arvioimaan toimintaa säännöllisesti ja kehittämään uusia parannustoimenpiteitä. Tämä auttaa sinua pysymään kilpailukykyisenä ja vastaamaan asiakkaiden sekä sidosryhmien odotuksiin.

Aiempaa osaamista teemasta ei vaadita.

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan etäopiskeluna verkon kautta. Saat ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostiisi osallistumislinkin ja ohjeet verkkokoulutukseen osallistumiseen.

Koulutukseen osallistujalla tulee olla käytössään nettiyhteys ja tietokone tai älypuhelin, jotta opiskelu onnistuu käytännössä. Koulutus ei kuitenkaan edellytä erityistä tietoteknistä osaamista.

Kouluttaja

Tarja Niemelin, HSEQ johtava asiantuntija, Ramboll. Tarjan vahvuutena on johtamisjärjestelmien (ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001) rakentaminen aivan alusta alkaen nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä kansainvälisessä organisaatiossa, sekä henkilöstön osallistaminen työturvallisuusasioiden kehittämisessä. Tarja on käytännönläheinen ja osallistava kouluttaja.

Kun omat asiantuntijamme kouluttavat, on heillä syvällinen ymmärrys haasteista, joita yritykset kohtaavat päivittäisessä toiminnassaan. Kaikki Rambollin kouluttajat toimivat koulutustoimen ohessa myös koulutusteeman asiantuntijoina, työskentelevät tiiviisti yrityksissä konsultteina ja tuntevat käytännössä yritysten arjen haasteet. Ramboll-koulutuksiin osallistumalla saat siis ensikäden tietoa suoraan alan asiantuntijalta.

Kustannukset

320,00 € / osallistuja (0 alv) – koulutus laskutetaan koulutuksen jälkeen.

Mikäli ilmoittautuminen koulutukseen perutaan kolme (3) päivää ennen koulutuksen alkua tai tätä lähempänä koulutusajankohtaa, peruutetusta ilmoittautumisesta peritään 50 % koko koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta ISO 45001 – Perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Ramboll
Itsehallintokuja 3
02601 Espoo

Uudista ja ylläpidä yrityksesi osaamista Ramboll-asiantuntijan johdolla

Ramboll-koulutuksiin osallistumalla saat ensikäden tietoa suoraan alan asiantuntijalta. Kaikki Rambollin kouluttajat toimivat koulutustoimen ohessa myös koulutusteeman asiantuntijoina, työskentelevät tiiviisti yrityksissä konsultteina ja tuntevat käytännössä yritysten arjen haasteet. Ramboll on kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Suomessa Rambollilla on yli 2500 asiantuntijaa...

Lue lisää kouluttajasta Ramboll ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu