ISO 45001 - Perusteet

Ramboll, Verkossa (+1 sijaintia)
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus, Etätoteutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus, Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

ISO 45001 - Perusteet

ISO 45001 -standardin keskeiset kohdat

Saat syvällistä tietoa ISO 45001:2015 -standardista ja innostut soveltamaan sitä tehokkaasti käytännössä. Opit, miten ISO 45001 -standardi voi auttaa organisaatiotasi luomaan turvallisemman työympäristön, vähentämään riskejä ja parantamaan työntekijöidesi hyvinvointia.

Tunnistamme yhdessä standardin keskeiset kohdat ja käymme läpi, miten voit soveltaa niitä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivalla tavalla.

”Haluan auttaa sinua ymmärtämään standardin vaatimukset ja aktivoimaan ajatteluasi omasta yrityksestäsi käsin.” - Anu Rinkinen, kouluttaja

Työturvallisuuden parantaminen keskiössä

Tavoitteenamme on, että lähdet koulutuksesta innostuneena ja valmiina tarttumaan toimeen. Haluamme, että standardi ei jää pelkäksi dokumentiksi hyllylle, vaan se muuttuu käytännön teoiksi ja tuloksiksi yrityksesi arjessa.

ISO 45001 -koulutus auttaa sinua ymmärtämään, miten parantaa työturvallisuutta ja vähentää riskejä. Turvallinen työympäristö luo myös tyytyväisemmät ja motivoituneemmat työntekijät, jotka tehostavat yrityksesi toimintaa.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen sisältö kattaa standardin yleisen sisällön, mutta erityisesti keskitymme johtamisjärjestelmän vaikuttavuuteen työturvallisuuden ja terveyden johtamisessa.

 • Mistä hyvä johtamisjärjestelmä koostuu?
 • Johtajuus, politiikka, työntekijöiden osallistuminen
 • Riskien ja mahdollisuuksien hallinta, TTT-tavoitteet ja suunnittelu
 • Sitovat velvoitteet
 • Tukitoiminnot – resurssit, pätevyys, tietoisuus, viestintä, dokumentoitu tieto
 • Valmius ja toiminta hätätilanteissa
 • Sisäiset auditoinnit ja johdon katselmus
 • Parantaminen, vaaratilanteet, tapahtumien tutkinta, poikkeaminen tunnistus ja korjaavat toimenpiteet

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta ISO 45001 - Perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Sopimuksen mukaan

 • Tilauskoulutus
 • Suomi

Sopimuksen mukaan

 • Etätoteutus
 • Verkossa

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille, jotka miettivät turvallisuusjärjestelmän rakentamista ISO 45001 -standardin pohjalta tai jo olemassa olevan järjestelmän edelleen kehittämistä esimerkiksi sertifiointiedellytysten täyttämiseksi. Tällainen rooli voi olla esimerkiksi yritysjohdolla tai yrityksen nimetyillä turvallisuus- ja ympäristövastuullisilla.

Sertifioitu ISO 45001 -turvallisuusjärjestelmä auttaa parantamaan työturvallisuutta, vähentämään riskejä ja onnettomuuksia sekä luomaan terveellisemmän työympäristön. Huolehtimalla työntekijöidesi turvallisuudesta, voit samalla tehostaa toimintaa ja lisätä tuottavuutta. Tämä tuo paitsi säästöjä myös kasvattaa organisaatiosi mainetta vastuullisena toimijana.

Turvallisuus ja vastuullisuus ovat nykypäivän liiketoiminnassa arvokkaita kilpailuetuja, ja sertifiointi voi houkutella uusia asiakkaita ja sijoittajia. Koulutuksen avulla tunnistat myös jatkuvan parantamisen mahdollisuudet. ISO 45001 -standardi kannustaa organisaatiotasi arvioimaan toimintaa säännöllisesti ja kehittämään uusia parannustoimenpiteitä. Tämä auttaa sinua pysymään kilpailukykyisenä ja vastaamaan asiakkaiden sekä sidosryhmien odotuksiin.

Koulutuspaikka

Koulutus voidaan toteuttaa joustavasti yrityksellenne parhaiten sopivalla muotoa; etäopiskeluna verkon kautta, hybridinä (lähi- ja etäopetus samanaikaisesti) tai kokonaan lähiopetuksena.

Kouluttaja

Anu Rinkinen, HSEQ johtava asiantuntija, Ramboll. Anun vahvuutena on 20+ vuoden käytännön kokemus johtamisjärjestelmien kehittämisestä ja käytäntöön viennistä sekä Suomessa että kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Anu on käytännönläheinen, innostava ja osallistava kouluttaja.

Kun omat asiantuntijamme kouluttavat, on heillä syvällinen ymmärrys haasteista, joita yritykset kohtaavat päivittäisessä toiminnassaan. Kaikki Rambollin kouluttajat toimivat koulutustoimen ohessa myös koulutusteeman asiantuntijoina, työskentelevät tiiviisti yrityksissä konsultteina ja tuntevat käytännössä yritysten arjen haasteet. Ramboll-koulutuksiin osallistumalla saat siis ensikäden tietoa suoraan alan asiantuntijalta.

Kustannukset

Ota yhteyttä, kuulemme mielellämme yrityksenne koulutustarpeista ja suunnittelemme juuri teille sopivan koulutuspaketin.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta ISO 45001 - Perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Ramboll
Itsehallintokuja 3
02601 Espoo

Uudista ja ylläpidä yrityksesi osaamista Ramboll-asiantuntijan johdolla

Ramboll-koulutuksiin osallistumalla saat ensikäden tietoa suoraan alan asiantuntijalta. Kaikki Rambollin kouluttajat toimivat koulutustoimen ohessa myös koulutusteeman asiantuntijoina, työskentelevät tiiviisti yrityksissä konsultteina ja tuntevat käytännössä yritysten arjen haasteet. Ramboll on kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Suomessa Rambollilla on yli 2500 asiantuntijaa...

Lue lisää kouluttajasta Ramboll ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu