ISO 9001– Perusteet

Ramboll, paikassa Suomi (+1 sijaintia)
Kesto
Sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Kesto
Sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

ISO 9001– Perusteet

ISO 9001:2015 laatujärjestelmä

Tämä ISO 9001:2015 -standardin mukainen koulutus antaa sinulle kokonaiskuvan laatujärjestelmän rakentamisen, ylläpidon ja jatkuvan parantamisen keskeisistä elementeistä, joiden tarkoituksena on edellytysten luominen menestyksekkäälle liiketoiminnalle.

Laatutyö on paljon muutakin kuin vain sen tarkistamista, että tuote tai palvelu täyttää asetetut vaatimukset. Laatutyö on myös hyviä viestintäkanavia, työntekijöiden sitouttamista, osaamisen jatkuvaa kehittämistä ja menetelmiä ongelmakohtien ehkäisemiseksi tai korjaamiseksi.

Koulutuksen jälkeen sinulle on muodostunut kokonaiskuva ISO 9001:2015 standardin rakenteesta ja alustavia ajatuksia sen vaikutuksista oman yrityksesi laatujohtamiseen. Saat myös näkemyksen keskeisistä dokumentointivaatimuksista, joilla standardin ja sertifioinnin vaatimukset täyttyvät. ISO 9001 -perusteet koulutuksella voidaan varmistaa systemaattinen laatujohtaminen ja standardin vaatimusten täyttämisen edellytykset.

Koulutuksen sisältö

 • Organisaation toimintaympäristö
 • Johtajuus
 • Suunnittelu
  • Riskien ja mahdollisuuksien käsittely
  • Laatutavoitteet ja niiden saavuttamiseen tarvittavien toimien suunnittelu
  • Muutosten suunnittelu
 • Tukitoiminnot
 • Toiminta ja toiminnan ohjaus: Prosessit ja prosessien mallinnus
 • Suorituskyvyn arviointi
 • Jatkuva parantaminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta ISO 9001– Perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Sopimuksen mukaan

 • Lähiopetus
 • Suomi

Sopimuksen mukaan

 • Etätoteutus
 • Verkossa

Kohderyhmä

ISO 9001 perusteet -koulutus soveltuu kaikille, jotka miettivät laatujohtamisjärjestelmän rakentamista ISO 9001 standardin pohjalta tai jo olemassa olevan järjestelmän edelleen kehittämistä esimerkiksi sertifiointiedellytysten täyttämiseksi. Tällainen rooli voi olla esimerkiksi:

 • Laatupäälliköllä
 • Laatukoordinaattorilla
 • Sisäisellä auditoijalla
 • Tittelistä tai työtehtävistä riippumatta kenellä tahansa, joka haluaa perustiedot laatujohtamisesta ja ISO 9001 -standardista

Koulutuksessa keskitytään laatujohtamisen perusasioihin ja ISO 9001 standardiin, joten aiempaa osaamista teemasta ei vaadita.

Aikataulu

Seuraavan koulutuksen ajankohta ilmoitetaan pian. Älä missaa ilmoittautumisen alkamista, tilaa koulutuskutsut omaan sähköpostiisi.

Voimme myös räätälöidä koulutuksen yrityksenne tarpeita vastaavaksi. Ota yhteyttä!

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan etäopiskeluna verkon kautta. Saat ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostiisi osallistumislinkin ja ohjeet verkkokoulutukseen osallistumiseen.

Koulutukseen osallistujalla tulee olla käytössään nettiyhteys ja tietokone tai muu laite, jotta opiskelu onnistuu käytännössä. Koulutus ei kuitenkaan edellytä erityistä tietoteknistä osaamista.

Kouluttaja

Kun omat asiantuntijamme kouluttavat, on heillä syvällinen ymmärrys haasteista, joita yritykset kohtaavat päivittäisessä toiminnassaan. Kaikki Rambollin kouluttajat toimivat koulutustoimen ohessa myös koulutusteeman asiantuntijoina, työskentelevät tiiviisti yrityksissä konsultteina ja tuntevat käytännössä yritysten arjen haasteet. Ramboll-koulutuksiin osallistumalla saat siis ensikäden tietoa suoraan alan asiantuntijalta.

Kustannukset

320,00 € / osallistuja (0 alv) – koulutus laskutetaan koulutuksen jälkeen.

Mikäli ilmoittautuminen koulutukseen perutaan kolme (3) päivää ennen koulutuksen alkua tai tätä lähempänä koulutusajankohtaa, peruutetusta ilmoittautumisesta peritään 50 % koko koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta ISO 9001– Perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Ramboll
Itsehallintokuja 3
02601 Espoo

Uudista ja ylläpidä yrityksesi osaamista Ramboll-asiantuntijan johdolla

Ramboll-koulutuksiin osallistumalla saat ensikäden tietoa suoraan alan asiantuntijalta. Kaikki Rambollin kouluttajat toimivat koulutustoimen ohessa myös koulutusteeman asiantuntijoina, työskentelevät tiiviisti yrityksissä konsultteina ja tuntevat käytännössä yritysten arjen haasteet. Ramboll on kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Suomessa Rambollilla on yli 2500 asiantuntijaa...

Lue lisää kouluttajasta Ramboll ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu