Prosessiteollisuus ja prosessiturvallisuus – Perusteet

Ramboll, Verkossa
Kesto
3,5 tuntia
Hinta
320 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
23 toukokuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
3,5 tuntia
Hinta
320 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
23 toukokuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Prosessiteollisuus ja prosessiturvallisuus – Perusteet

Opi löytämään prosessiturvallisuuden kehittämiskohteet omassa organisaatiossasi

Prosessiteollisuus ja prosessiturvallisuus -koulutus antaa hyvät perustiedot prosessiturvallisuuden käsitteestä, osa-alueista ja haasteista käytännön näkökulmia unohtamatta. Koulutuksessa perehdyt muun muassa tehdasympäristön vaaratekijöihin, prosessiturvallisuuteen, prosessiriskianalyyseihin kuten HAZOP:iin, LOPA:an ja bow tie -analyysiin sekä muutoksenhallintaan (MOC).

“Todella mukava ja innostava ote käsiteltäviin asioihin.”

Koulutuksen sisältö

Saat laajan kokonaiskuvan prosessiturvallisuuden roolista, siihen liittyvistä haasteista ja sen osa-alueista prosessiteollisuudessa. Lisäksi pystyt koulutuksen jälkeen paremmin tunnistamaan prosessiturvallisuuteen liittyvät kehittämiskohteet omassa organisaatiossasi.

 • Vaaratekijät tehdasympäristössä
 • Prosessiturvallisuus
 • Prosessiriskianalyysit
  • HAZOP
  • LOPA
  • Bow tie -analyysi
 • Muutoksenhallinta (MOC)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Prosessiteollisuus ja prosessiturvallisuus – Perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

23 toukokuuta, 2024

 • Etätoteutus
 • Verkossa
 • suomi

19 syyskuuta, 2024

 • Etätoteutus
 • Verkossa
 • suomi

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu yritysten tuotanto-organisaation asiantuntijoille sekä esihenkilöille ja suunnittelijoille, jotka kaipaavat perustason tietotaitoa prosessiteollisuuden turvallisuuskysymyksistä. Koulutuksessa keskitytään prosessiturvallisuuden perusasioihin, joten aiempaa osaamista teemasta ei vaadita.

Koulutuksen jälkeen osallistujilla on osaaminen sekä työkalut niin prosessiturvallisuuden edistämiseen organisaatioissa kuin oman osaamisen laajentamiseen.

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan etäopiskeluna verkon kautta. Koulutukseen osallistujalla tulee olla käytössään nettiyhteys ja tietokone tai muu laite, jotta osallistuminen onnistuu käytännössä. Koulutus ei kuitenkaan edellytä erityistä tietoteknistä osaamista.

Osallistumislinkki koulutukseen toimitetaan sähköpostitse noin viikkoa ennen koulutustilaisuuden ajankohtaa.

Kouluttaja

Amanda Ilkko, HSEQ johtava asiantuntija, Ramboll. Amandalla on usean vuoden kokemus prosessiturvallisuudesta. Hänen pääosaamisalueensa ovat riskienarvioinnit ja suojaustasojen hallinta, erikoisosaamisalueena bow tie -analyysit.

Kun omat asiantuntijamme kouluttavat, on heillä syvällinen ymmärrys haasteista, joita yritykset kohtaavat päivittäisessä toiminnassaan. Kaikki Rambollin kouluttajat toimivat koulutustoimen ohessa myös koulutusteeman asiantuntijoina, työskentelevät tiiviisti yrityksissä konsultteina ja tuntevat käytännössä yritysten arjen haasteet. Ramboll-koulutuksiin osallistumalla saat siis ensikäden tietoa suoraan alan asiantuntijalta.

Kustannukset

320,00 € / osallistuja (alv 0%) – koulutus laskutetaan koulutuksen jälkeen.

Mikäli ilmoittautuminen koulutukseen perutaan kolme (3) päivää ennen koulutuksen alkua tai tätä lähempänä koulutusajankohtaa, peruutetusta ilmoittautumisesta peritään 50 % koko koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Prosessiteollisuus ja prosessiturvallisuus – Perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Ramboll
Itsehallintokuja 3
02601 Espoo

Uudista ja ylläpidä yrityksesi osaamista Ramboll-asiantuntijan johdolla

Ramboll-koulutuksiin osallistumalla saat ensikäden tietoa suoraan alan asiantuntijalta. Kaikki Rambollin kouluttajat toimivat koulutustoimen ohessa myös koulutusteeman asiantuntijoina, työskentelevät tiiviisti yrityksissä konsultteina ja tuntevat käytännössä yritysten arjen haasteet. Ramboll on kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Suomessa Rambollilla on yli 2500 asiantuntijaa...

Lue lisää kouluttajasta Ramboll ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu