Pk-yrityksen kyberturvallisuus ja tietoturvastrategia

Rastor-instituutti, Verkossa
Kesto
1 kk
Hinta
890 EUR + alv 24 % (yht. 1 103,60 EUR)
Seuraava toteutus
23 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
1 kk
Hinta
890 EUR + alv 24 % (yht. 1 103,60 EUR)
Seuraava toteutus
23 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Pk-yrityksen kyberturvallisuus ja tietoturvastrategia

Rastor-instituutti
Puutteellisen tietoturvan seuraukset voivat olla yritykselle vakavia. Tässä Goforen tietoturva-asiantuntijan luotsaamassa koulutuksessa opit hallitsemaan riskejä ja laittamaan yrityksesi tietoturva-asiat kuntoon. Tietoturvastrategian kautta ymmärrät, mitä yrityksessä kannattaa suojella ja mihin hintaan.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

23 lokakuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

Kyberuhkien määrä on tasaisessa kasvussa, ja puutteellisen tietoturvan seuraukset ovat pahimmillaan liiketoiminnan halvaannuttavia. Kustannustehokkaimmin tietoturva saadaan oikealle tasolle mietityllä tietoturvastrategialla. Koulutuksessa saat valmiudet pk-yrityksen tietoturvastrategian laatimiseen ja kyberturvallisuuden jatkuvaan kehittämiseen.

Tietoturvastrategian tekeminen perustuu tiedolle, oikeille menetelmille ja käytännön neuvoille. Koulutuksessa opit tekemään yrityksellesi tietoturvastrategian tai päivität jo olemassa olevaa. Koulutuksen jälkeen tiedät, miten yrityksesi tietoturvaa lähdetään parantamaan – näin järkeistät myös tietoturvapalvelujen hankintoja.

Koulutus soveltuu parhaiten pk-yrityksien johdolle ja asiantuntijoille, joilla on vaikutusmahdollisuuksia liiketoimintasuunnitteluun, IT-hankintoihin tai organisaation tieto- ja kyberturvan kehittämiseen. Osallistuminen ei edellytä ICT-alan koulutusta.

Lue lisää: Tietoturvastrategian oikea hetki pk-yritykselle on juuri nyt

Kustannukset

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pk-yrityksen kyberturvallisuus ja tietoturvastrategia? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Rastor-instituutti
Revontulentie 7
02100 Espoo

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...

Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu