Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

3D- ja CAD-osaajien rekrytoiva koulutusohjelma

Saranen Consulting Oy
Yhteenveto
6 kuukautta
30.8.2019
Haku päättyy: 12.8.2019
suomi
   
Pääkaupunkiseutu
Työvoimakoulutus

3D- ja CAD-osaajien rekrytoiva koulutusohjelma

3D- ja CAD-osaajien rekrytoiva koulutusohjelma

3D- ja CAD-osaajien rekrytoiva koulutusohjelma

Kiinnostaisiko sinua työskennellä 3D-suunnittelun ja tietomallinnuksen parissa?

Oletko kiinnostunut visualisoimaan suunnitelmia konkreettisiksi havainnekuviksi, ja hyödyntämään siinä viimeisintä teknologiaa?

Perinteinen suunnittelutyö on muuttunut valtavasti ja ottavat merkittäviä harppauksia maailman digitalisoitumisen myötä. Kehitys ei näytä laantumisen merkkejä ja tämä digitalisoitumisen näyttämä suunta on muuttamassa myös perinteisiä ammatteja suunnittelutyön ympärillä. Teknisempi ote 3D-suunnittelussa vaatii myös tekijöiltään uudenlaisia kykyjä omaksua jatkuvasti uutta ohjelmistojen kehityksen ja päivityksien myötä. CAD-ohjelmistojen osaamisesta on tullutkin merkittävä etu työllistymisen kannalta, kun yritykset kamppailevat osaajista, joilla on kyvykkyyttä ottaa haltuun moderneja suunnittelun työkaluja tai joilla on jo aiempaa kokemusta jostain alalla käytettävästä ohjelmistosta.

CAD-ohjelmistojen taitajien joukkoon tarvitaan nyt uusia osaajia, joiden aiempi koulutustausta, kiinnostus suunnitteluun tai harrastuneisuus tietomallinnuksen tai vaikkapa ohjelmoinnin osalta tukevat ohjelmistojen oppimista ja tehokasta hyödyntämistä. 

Ohjelmassa mukana olevia kiinnostavia yrityksiä on Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa (Turun alue). Pääkaupunkiseudulle koulutusupaikkoja on 15 ja Turun aluelle 5. Lähde mukaan tälle tutkimusmatkalle ja kasva CAD-ohjelmistojen monipuoliseksi osaajaksi.

Henkilöitä useisiin eri rooleihin

Työtehtäviä on tarjolla sekä CAD:iin erikoistuneilla palveluntarjoajilla ja konsulttiyrityksillä, että yritysten sisäisessä tuote- tai palvelutuotannossa. Tässä on hieno mahdollisuus kouluttautua tai päivittää CAD-osaamisesi uudelle tasolle. Tärkeimpänä tavoitteena on löytää taustaasi ja kiinnostustasi vastaava uusi työpaikka ja kehittää osaamisesi monimuoto-opetuksen avulla työpaikan tarpeita vastaavaksi. Oikeanlaisella koulutus- ja työtaustalla voit koulutusohjelman päätteeksi työllistyä esimerkiksi seuraavanlaisiin tehtäviin:

  • sisustusarkkitehti
  • CAD-konsultti
  • projekti- ja toimistoarkkitehti
  • sähkösuunnittelija
  • 3D-valmistussuunnittelija
  • rakennesuunnittelija, 3D-mallintaja, CAD-piirtäjä
  • CAD-ohjelmoija, CAD-sovellustuki, CAD-sovelluskehittäjä.
  • 3D-artisti

Kohderyhmä

Koulutukseen osallistuvat yritykset etsivät laajalla skaalalla uusia osaajia. Osallistujalla voi olla jo aiempaa kokemusta jostain CAD-ohjelmistosta, alalle soveltuva koulutus ja motivaatio päästä päivittämään osaamistaan tämän päivän vaatimuksiin soveltuvammaksi. Toisaalta osallistuja voi olla myös vastavalmistunut, joka kaipaa koulutuksen tueksi täsmäkoulutusta tietomallinnuksesta ja alalla käytettävistä ohjelmistoista, joita yrityksissä ei ole aikaa perehdyttää. Yritykset määrittelevät itse millainen henkilö heille soveltuu, ja Saranen esittelee soveltuvimmat hakijat yritykselle. Lopullisen päätöksen koulutukseen lähtemisestä tekevät yritys ja osallistuja.

Aikataulu

Koulutusohjelman kesto on 6 kuukautta, yritystyöskentely alkaa 30.8. ja koulutukset lokakuussa 2019.

Kouluttaja

Saranen Consulting Oy

Saranen Consulting Oy

Saranen Consulting

Kasvun mahdollistaja

Saranen Consulting mahdollistaa yritysten ja toimialojen kasvun kouluttamalla uusia osaajia rekrytoivien koulutusohjelmien avulla. Rekrytoivat koulutusohjelmat liittyvät tyypillisesti uusiin ja kehittyviin aloihin, joilla on osaajapulaa. Tänä päivänä työn luonne ja työskentelytavat muuttuvat digitalisaatiokehityksen myötä kaikilla toimialoilla. Uudenlaista osaamista tarvitaan sekä olemassa...


Lue lisää kouluttajasta Saranen Consulting Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Saranen Consulting Oy

Tekniikantie 12
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.saranen.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Panosta osaamiseesi!

Adobe-koulutukset jatkuvat elokuussa. Osallistu tehokkaaseen ja mukavaan pienryhmäkoulutukseen tai tilaa tarpeisiisi räätälöity koulutuspaketti!