Uusi EU Koneasetus - Konedirektiivistä koneasetukseen

Schmersal Finland Oy
Yhteenveto
3,5 tuntia
290 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 290 EUR)
ilmoitetaan kun EU Koneasetus on hyväksytty
   
Lähiopetus
Vantaa
Koulutus
Uusi EU Koneasetus - Konedirektiivistä koneasetukseen / Schmersal Finland Oy

Uusi EU Koneasetus - Konedirektiivistä koneasetukseen

Konedirektiivi 2006/42/EU on ollut voimassa 29.12.2009 alkaen. Voimassaoloaikana on koneiden turvallisuusvaatimuksiin tullut uusia tekijöitä ja olemassa olevassa lainsäädännössä on havaittu kehitettäviä kohtia. Niinpä EU on uudistanut koneiden turvallisuusvaatimusten lainsäädäntöä muuttaen samalla direktiivin EU Koneasetukseksi.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia muuttuvia ja/tai uusia vaatimuksia: asetus verrattuna direktiivi, tarkennukset taloudellisten toimijoiden velvoitteisiin (valmistaja, maahantuoja, edustaja,…), koneen merkittävä muutos määritelmä ja siihen liittyvät menettelyt, digitaaliset käyttöohjeet ja koneen merkintöjä koskevat vaatimukset, suuren riskin koneita koskeva menettelyn muutos (konedirektiivin liitteen IV koneet), tekoäly koneen turvatoiminnoissa, kyberturvallisuus sekä direktiivistä asetukseen siirtymäajan pituus ja menettely sen aikana.

HUOM! EU Koneasetusta ei ole vielä hyväksytty ja eräistä yksityiskohdista käydään edelleen neuvotteluja. Edelliseen liittyen koulutuksen tarkka sisältö ja koulutusajankohta tarkentuu vasta kun EU Koneasetus on lopullisesti hyväksytty.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Uusi EU Koneasetus - Konedirektiivistä koneasetukseen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutus antaa konevalmistajalle valmiudet käynnistää toimet, joita vaaditaan siirryttäessä Konedirektiivin soveltamisesta EU Koneasetuksen soveltamiseen.

Aikataulu

klo 12:00 – 15:30

11:00 saapuminen paikalle ja ruokailu

12:00 Koulutus

15:30 Tilaisuus päättyy

Koulutuspaikka

Äyritie 12 B, Vantaa

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Raimo Hevosmaa, tec.nicum asiantuntijapalvelut FS Eng, TÜV Rheinland, #11669/15, Machinery

Kustannukset

290 e/hlö (alv 0%)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Uusi EU Koneasetus - Konedirektiivistä koneasetukseen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Schmersal Finland Oy

Schmersal Finland Oy – The DNA of Safety

Schmersal yhteistyössä asiakkaittensa kanssa kehittää, valmistaa ja markkinoi komponentteja, järjestelmiä ja palveluja, joilla varmistetaan kaikille turvallinen ja toimiva työympäristö. Tuotekehityksen päämääränä on sekä lisätä asiakkaitten kilpailukykyä ja tehokkuutta että myötävaikuttaa turvallisemman työympäristön kehittämiseen. Tuotevalikoima jakautuu viiteen alueeseen: turvakytkentä ja -valvonta,...


Lue lisää kouluttajasta Schmersal Finland Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Schmersal Finland Oy

Äyritie 12B
01510 Vantaa

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Uusi EU Koneasetus - Konedirektiivistä koneasetukseen täytä seuraavat tiedot: