Tietoisku - Uusi EU:n koneasetus (etäkoulutus)

FINN-Tarkastus Oy, Verkossa
Kesto
3,8 tuntia
Hinta
395 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
28 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
3,8 tuntia
Hinta
395 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
28 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
alkaen 395 EUR + alv 24 % / osallistuja

Tietoisku - Uusi EU:n koneasetus (etäkoulutus)

Tiesitkö, että uusi EU:n koneasetus on korvaamassa nykyisen konedirektiivin 2006/42/EY? EU:n koneasetuksen sisältämät uudet vaatimukset edellyttävät toimenpiteitä etenkin koneiden valmistajilta, mutta myös maahantuojilta, jakelijoilta sekä koneiden muutostöitä tekeviltä tahoilta. Muutoksiin kannattaa varautua ajoissa – mutta mitä pitäisi tehdä? Kaikki olennainen selviää uudessa tietoiskussamme!

Tiiviissä puolen päivän mittaisessa etäyhteydellä toteutettavassa tietoiskussa tutustutaan uuteen EU:n koneasetukseen ja sen mukanaan tuomiin uusiin vaatimuksiin talouden toimijoille. Tietoiskussa käydään läpi uuden asetuksen sisältämät merkittävimmät erot nykyiseen konedirektiiviin 2006/42/EY verrattuna.

Koulutuksen tavoitteet:

Tavoitteena on, että tietoiskun jälkeen osallistujat hahmottavat, miten uusi EU:n koneasetus tulee muuttamaan konesääntelyä, minkälaisia olennaisia muutoksia verrattuna nykytilanteeseen uudistus tuo mukanaan ja miten paljon aikaa muutoksiin on valmistautua.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

28 elokuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

Koneiden suunnittelijat ja valmistajat, maahantuojat ja jakelijat, koneiden muutostöitä tekevät tai teettävät yritykset sekä kaikki muut uudesta EU:n koneasetuksesta kiinnostuneet

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan etäyhteydellä Microsoft Teamsillä

Kouluttaja

Katri Tytykoski

Katri Tytykoskella on pitkä kokemus erilaisista koneturvallisuuteen liittyvistä asiantuntijatehtävistä. Hän on viranomaisroolissa osallistunut koneturvallisuuteen liittyvän lainsäädännön valmisteluun niin kansallisella kuin EU:n tasolla sekä tehnyt erilaisia tarkastuksia ja arviointeja tarkastuslaitosten palveluksessa ollessaan. Päivätöinään Katri edusti Suomea koneasetusneuvotteluissa EU:n neuvostossa v. 2021–2023 ja osallistui sen jälkeen asetustekstin viimeistelytyöhön, joten Katri tuntee uuden koneasetuksen sisällön perinpohjaisesti. Hänellä on ainoana Suomessa ensikäden tietoa asetuksen sisällöstä ja uusien vaatimusten soveltamisesta käytäntöön. Koneturvallisuuskouluttajana toimimisesta Katrilla on yli 15 vuoden kokemus (voit tutustua Katriin tarkemmin esim. LinkedIn:ssä).

Kustannukset

395 € + alv 24%

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietoisku - Uusi EU:n koneasetus (etäkoulutus)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
FINN-Tarkastus Oy
Puusepänkatu 5
13110 Hämeenlinna

Suomen laajin avointen koneturvallisuuskoulutusten tarjonta - nyt myös avoimia nostoalan koulutuksia

FINN-Tarkastus Oy on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima nostolaitteiden, nosto-ovien ja sähkölaitteistojen tarkastuslaitos I045 sekä konedirektiivin alainen ilmoitettu laitos nro 2902. Tarkastuspalveluiden lisäksi yritys on panostanut lähivuosina voimakkaasti koulutuspalveluiden kehittämiseen. FINN-Tarkastus onkin lyhyessä ajassa kehittänyt asiakkaidensa saataville Suomen kattavimman avointen koneturvallisuuskoulutusten tarjonnan. Yritys...

Lue lisää kouluttajasta FINN-Tarkastus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu