4,8 (8 Arvioinnit)

FINN-Tarkastus Oy

paikassa Hämeenlinna (+ 3 sijaintia)
Kysy lisätietoja koulutusorganisaatiolta 👍

FINN-Tarkastus Oy

Finn-Tarkastus

Suomen laajin avointen koneturvallisuuskoulutusten tarjonta

FINN-Tarkastus Oy on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima nostolaitteiden, nosto-ovien ja sähkölaitteistojen tarkastuslaitos I045 sekä konedirektiivin alainen ilmoitettu laitos nro 2902. FINN-Advisors Oy puolestaan on FINN-Tarkastus Oy:n omistuksessa oleva tytäryhtiö, jonka kautta tuotetaan konsernin koneturvallisuuden tarkastus- ja asiantuntijapalvelut sekä koulutuspalvelut.

Yritys on panostanut lähivuosina voimakkaasti koneturvallisuuden alueen tarkastus- ja koulutuspalveluiden kehittämiseen. FINN-Advisors Oy onkin lyhyessä ajassa kehittänyt asiakkaidensa saataville Suomen kattavimman avointen koneturvallisuuskoulutusten tarjonnan.

Yritys järjestää sekä lähikoulutuksia että etäkoulutuksia eri muodoissa. Palveluvalikoimaan kuuluu koneturvallisuuskoulutusten lisäksi myös erilaisia nostoalan koulutuksia sekä sähköturvallisuuteen liittyviä koulutuksia. Pääset tutustumaan FINN-Advisors Oy:n koulutustarjontaan kokonaisuudessaan yrityksen omilla internet-sivuillla.

FINN-Advisors Oy vaatii kouluttajiltaan poikkeuksellisen syvällistä osaamista sekä todennettua pitkällistä työhistoriaa koulutuksessa käsiteltävistä aihealueista.  Kouluttajien vankka ammattitaito perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen tarkastusalan vaativista asiantuntijatehtävistä ja standardien soveltamisesta kenttätyöskentelyssä. Ammattitaitoa vahvistaa entisestään kouluttajien aktiivinen osallistuminen alan standardisointiin ja lainsäädäntötyöhön. Kouluttajilla on aina viimeisin saatavilla oleva ensikäden tieto. He ovat alojensa tunnettuja ja arvostettuja asiantuntijoita Suomessa.

Koulutusten lisäksi FINN-Advisors Oy:n palveluvalikoimaan kuuluvat myös erilaiset koneturvallisuuden varmistamiseen liittyvät palvelut, kuten tarkastukset uusille ja käytössä oleville koneille sekä monimuotoiset koneturvallisuuteen liittyvät asiantuntijapalvelut.

FINN-Advisors Oy:n emoyhtiö FINN-Tarkastus Oy on kokonaan kotimaisessa omistuksessa oleva yritys, ja se tarjoaa palveluitaan valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Kaikkea yrityksen ja sen henkilöstön toimintaa ohjaa vahva halu kuunnella aidosti asiakkaiden tarpeita, tehdä työtä suurella sydämellä, olla kehityksen kärjessä ja jakaa aina ensikäden ajantasaista tietoa asiakkaille.

Haluatko lisätietoa FINN-Advisors Oy:n koulutuksista?

Lisätietoa koulutuksista löydät alla olevasta koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoja suoraan kouluttajalta täyttämällä yhteydenottopyyntölomakkeen.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Turvallisuus
Koneturvallisuus Kesto Hinta Paikka Alkaa
EU:n koneasetus korvaa konedirektiivin 10 tuntia 1 150 EUR Useita (2) Useita (2)
Koneen CE-merkintä 8 tuntia Useita (2) Useita (2)
Koneiden riskienarviointi, osa 1: Perusteet 1 päivä Vantaa Sopimuksen mukaan - pyydä tarjous yrityskohtaisesta koulutuksesta!
Koneiden toiminnallisuuden suunnittelu 7,5 tuntia 750 EUR Vantaa Sopimuksen mukaan - pyydä tarjous yrityskohtaisesta koulutuksesta!
Taakankiinnittäjän ja merkinantajan pätevyyskoulutus 8 tuntia Vantaa Sopimuksen mukaan
Tietoisku - Uusi EU:n koneasetus (etäkoulutus) 3,8 tuntia 480 EUR Verkossa Useita (5)
Työpaikan koneiden turvallisuuden varmistaminen 7,5 tuntia Useita (2) Useita (2)
Työturvallisuus
Nostotyönvalvojan pätevyyskoulutus 8 tuntia Vantaa Sovitaan erikseen
UUTUUS: Nostotyönvalvojan jatkokoulutus 8 tuntia Vantaa
UUTUUS: Taakankiinnittäjän ja merkinantajan jatkokoulutus 4 tuntia Vantaa Sovitaan erikseen

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta FINN-Tarkastus Oy? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

FINN-Tarkastus Oy

Puusepänkatu 5
13110 Hämeenlinna

Puhelin: 050 322 8725
www.finn-tarkastus.com


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,8

Perustuu 8 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Osmo Suomivirta, Finertia
11 marras 2022
Hyvä koulutus

Hyvä koulutus ja osaavat kouluttajat aiheen pääkallopaikalta. Koulutuspaikka erinomainen, hyvät yhteydet tulla ympäri suomea ja sai yöpyä samassa rakennuksessa.

4/5
Hanna Anttila, Oy Mesmec Ab
04 marras 2022
CE-merkintä koulutuksen arviointi

Itse CE-merkinnästä ei varsinaisesti uutta tietoa tullut, mutta en peruskoulutukselta sitä odottanutkaan. Hyvä kertauspaketti. Itselle mielenkiintoisin osuus oli konedirektiivin...

Näytä kokonaan
4/5
Teppo Lainpelto, Tikomet Oy
04 marras 2022

Kouluttajilla on vahva tieto aiheesta. Käsitelty aihe on varsin laaja, mutta sain kyllä kattavan tiedon, miten pääsen työtehtäviäni kehittämään.

Sponsoroitu