Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Finn-Tarkastus

Kone- ja sähköturvallisuuskoulutukset

FINN-Tarkastus Oy on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima sähkölaitteistojen tarkastuslaitos I045. Elokuusta 2020 lähtien yritys on panostanut voimakkaasti myös koneturvallisuuden alueen tarkastus- ja koulutuspalveluiden kehittämiseen.

Kokeneiden koneturvallisuusammattilaisen rekrytoinnin myötä FINN-Tarkastus Oy:n tarjonta koneturvallisuuskoulutusten sektorilla laajeneekin tällä hetkellä nopeasti. Yritys järjestää sekä perinteisiä lähikoulutuksia että webinaarimuotoisia etäkoulutuksia. Koneturvallisuuskoulutusten lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu myös sähköturvallisuuteen liittyviä koulutuksia. Pääset tutustumaan FINN-Tarkastus Oy:n koulutustarjontaan kokonaisuudessaan yrityksen omilla internet-sivuillla.

FINN-Tarkastus Oy:ssä kouluttajien ammattitaito perustuu pitkälliseen kokemukseen tarkastustoiminnasta, standardien soveltamiseen kenttätyöskentelyssä sekä alan standardisointiin ja lainsäädäntötyöhön osallistumiseen. Kouluttajat ovat alojensa tunnettuja ja arvostettuja asiantuntijoita Suomessa.

Koulutusten lisäksi FINN-Tarkastus Oy:n palveluvalikoimaan kuuluvat nyt entistä laajemmin myös erilaiset koneturvallisuuden varmistamiseen liittyvät palvelut, kuten tarkastukset uusille ja käytössä oleville koneille sekä monimuotoiset koneturvallisuuteen liittyvät asiantuntijapalvelut.

FINN-Tarkastus Oy on kokonaan kotimaisessa omistuksessa, ja se tarjoaa palveluitaan valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Kaikkea yrityksen ja sen henkilöstön toimintaa ohjaa vahva halu kuunnella aidosti asiakkaiden tarpeita, tehdä työtä suurella sydämellä, olla kehityksen kärjessä ja jakaa aina ensikäden ajantasaista tietoa asiakkaille.

Haluatko lisätietoa FINN-Tarkastus Oy:n koulutuksista?

Lisätietoa FINN-Tarkastus Oy:n koulutuksista löydät alla olevasta koulutuslistauksesta. Voit myös kysyä lisätietoja suoraan kouluttajalta täyttämällä yhteydenottopyyntölomakkeen.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Turvallisuus
Koneturvallisuus Kesto Hinta Paikka Alkaa
Koneiden riskienarviointi, osa 1: Perusteet 1 päivä Alkaen 550 EUR + alv 24 % Tampere 19.11.2020
Koneiden turvallisuussuunnittelun perusteet Alkaen 110 EUR + alv 0 % Useita (2) Useita (3)
Lujuusopin perusteita insinööreille 1 päivä Alkaen 590 EUR + alv 24 % Useita (2) 1.12.2020
Standardin SFS-EN 13155:2020 soveltaminen nostoapuvälineiden suunnittelussa ja valmistuksessa 1 päivä Alkaen 590 EUR + alv 24 % Useita (2) 3.11.2020
Työpaikan koneiden turvallisuuden varmistaminen 8 tuntia Alkaen 110 EUR + alv 0 % Useita (2) Useita (5)

Näytä kaikki

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta FINN-Tarkastus Oy? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

FINN-Tarkastus Oy

Puusepänkatu 5
13110 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.finn-tarkastus.com


Arvioinnit

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.