Essi Aulanko

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Essi Aulanko

Essi Aulanko

Businessteatterin perustajiin kuuluva Essi Aulanko on toiminut yrittäjänä vuodesta 2001 lähtien. Hänen monipuolinen koulutustaustansa ja 17 vuoden käytännön kokemus osaamisen kehittämisestä ovat tehneet hänestä organisaatiomaailman viisaan tulkin. Hänen mukaansa usein valmentajan ensisijainen tehtävä ei ole opettaa jotakin uutta, vaan luoda tila oivaltamiselle. Pelkkä tieto ei riitä, sillä ihmisten on löydettävä keinot asioiden toteuttamiseksi.

&quotMiten saada ihmisten tieto ja osaaminen täyteen potentiaaliin?&quot on kysymys, jota lähes jokainen miettii omassa yhteisössään. Oppimiseen tarvitaan tiedon lisäksi aina elämys ja tähän tarpeeseen vastaa Businessteatteri. Tiukkaa asiaa, elämyksellisesti toteutettuna!

Businessteatteri syntyi kolmen konsultin kyllästymisestä omiin Power Point-esityksiinsä. Businessteatterin vahvuus on sen käytännönläheisyys ja toiminnallisuus yhdistettynä monipuoliseen tieto-teoreettiseen taustaan. Johtaminen, psykologia, organisaatio osaaminen ja teatterilähtöiset menetelmät tuodaan yhteen tavalla, joka muodostaa uudenlaisen tavan opettaa ja oppia.

Businessteatterin mukaantulo mihin tahansa tilaisuuteen/tapahtumaan takaa sen, että osallistujat kokevat tapahtuman/tilaisuuden sisällön ajankohtaisena ja henkilökohtaisena. Businessteatteri voi olla mukana siivittämässä elävinä pp. kuvina asiakkaan omaa puheenvuoroa tai menetelmän varaan voidaan rakentaa kokonainen koulutuskokonaisuus tai iso tapahtuma.

Tapahtumien sisältö räätälöidään aina vastaamaan asiakkaan tilaisuudelle asettamaa tavoitetta. Huolellinen ennakkovalmistelu sekä haastattelut takaavat sen, että tapahtumaa ei koeta leikkinä, vaan todellisena peilinä.

Aito peili mahdollistaa sen, että jokainen osallistuja voi samaistua tapahtumiin ja oma ajattelu ja oppiminen voi käynnistyä.

//Suosittuja teemoja isoille yleisölle: strategia käytännössä, organisaatiomuutoksen esittely, erilaiset kick off –tilaisuudet.

Suosittuja teemoja pienemmille ja pidemmille koulutuksille: suorituksen johtaminen, palautteen antaminen, esiintymis- sekä neuvottelutaito, konfliktin sovittelu, kehityskeskustelut ja one-to one keskustelut.//

Businessteatteri on ollut monelle organisaatiolle arjen kehittämisen kumppani jo monen vuoden ajan. Moni iso brändi on halunnut monipuolistaa osaamisen kehittämistään teatterilähtöisellä ja toiminnallisella työskentelytavalla HOK Elanto on valmentanut koko henkilökunnan teatterin keinoin paremmiksi asiakaspalvelijoiksi ja Alkossa teatteria käytetään hyvin monipuolisesti kaikenlaisiin kehittämisen tarpeisiin. Myös pankki- sekä vakuutusala, valmistava teollisuus, terveydenhuolto ja yliopistomaailma ovat hyvin tuttuja.

Businessteatterin motto on: &quotMinkä ilotta oppii, sen surutta unohtaa.&quot

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Essi Aulanko, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu