Mato Valtonen

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Mato Valtonen

Mato Valtonen

Luovuuden asiamies. Vuosikymmenen Puhuja

Mato Valtonen haastaa esitelmissään työpaikat sekä laitokset kaikkine tekijöineen simppelin oivaltamisen kautta aivan uudenlaisiin tavoitteisiin. Suomessa on kaikki palikat kohdallaan tehdä millä alalla tahansa maailmanluokan saavutuksia. Paras koulutus, vakaimmat pankit, paras hallinto, riippumattomin oikeuslaitos, turvallisin, vakain ja vapain maa, vähiten järjestäytynyttä rikollisuutta, puhtaimmat raaka-aineet sekä vesi ja vieläpä onnellimpien sekä vähiten korruptioituneiden maiden vertailun kärjessä vuosi vuoden jälkeen. Tätä listaa voisi jatkaa vielä pitkäänkin. Luovuutta, kättentaitoja, huippu-insinöörejä ja -osaajia löytyy joka kylästä, eli siitäkään ei pitäisi jäädä kiinni. Valtaosa esteistä on siis jo selvitetty. Miksi siis minun työpaikkani ei olisi universumin paras? Meidän tulee nähdä metsä puilta ja herätellä vahva, vaikka väliin hieman uinuva itsetuntomme. Se on siellä, se vain pitää ottaa käyttöön!

Madolla on eräänä Speakersforumin kokeneimmista puhujista ilmiömäinen kyky puhaltaa kuulijoihinsa me-henkeä ja saada kuulijat tehtävästään tai asemastaan riippumatta ajattelemaan koko asiaa uusiksi. Miten rakentaa upein mahdollinen yhteishenki? Kuinka helppoa meildänkin teamille yhdessä tekemällä ja oikealla asenteella olisi lähteä tekemään maailman parasta telakkaa, ravintolaa, koululaitosta, sairaalaa, pankkia, bussifirmaa, turisti-trappia, käsityöpajaa, ruokataloa, teatteria tai vaikkapa bändiä. Meillä ei pitäisi olla mitään esteitä, kunhan vain selätämme sen päämme sisällä olevan pienen asenne-kysymyksen. Eikö tuntuisi hienolta mennä hommiinsa ajatellen, että minä kuulun alamme parhaaseen porukkaan?

Mato Valtosen todella vaiherikas elämä sekä monipuoliset kokemukset antavat poikkeuksellisen kaikupohjan herätellä kuulijansa ajattelemaan ja asettelemaan tavoitteensa niin minä- kuin me-hengessä rohkeammin ja korkeammalle, kuitenkaan haihattelematta. Tulevaisuuteen ei kävellä takaperin ja suomalaisilla on nyt kaikki mahdollisuudet näyttää mistä tervaskannosta meidät on sorvattu. Ollaan ylpeitä itsestämme, Mato kertoo kuinka se onnistuu.

Mato Valtonen on Speakersforumin Vuoden Puhuja 2008 ja palkittu myös Vuosikymmenen puhujana.

Tutustu myös Mato Valtosen ja Tom Pöystin yhteis-esitelmään TOMATO. Tämä duo kun päästetään irti niin ei riemulla rajaa. Paljon painavaa asiaa, mutta takuuvarmasti ei aika käy pitkäksi. Ei jätä ketään kylmäksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Mato Valtonen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu