Frank Martela

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Frank Martela

Frank Martela

Hyvinvoinnin & motivaation tutkija

Frank Martela on kansainvälisesti tunnustettu ja Suomen johtava sisäisen motivaation, hyvinvoinnin, merkityksellisyyden ja hyvän elämän asiantuntija, jolla on selkeä näkemys siitä miten näitä edistetään työpaikoilla, organisaatioissa ja yhteiskunnallisesti. Frank toimii yliopistonlehtorina Aalto-yliopiston Tuotantotalouden laitoksella, jossa hän opettaa Designing Adaptive and Creative Organizations sekä Elämisen taito -kursseja ja tutkii sisäisen motivaation ja merkityksellisyyden ohella itseohjautuvia organisaatiota ja avointa strategiaa. Kahden tohtorin tutkinnon ohella (Tuotantotalous, Aalto-yliopisto 2012 & Käytännöllinen filosofia, Helsingin yliopisto 2019) hän on hyvinvoinnin psykologian dosentti Tampereen yliopistolla ja on julkaissut tieteenalansa johtavissa journaaleissa kuten Academy of Management Review, Perspectives on Psychological Science ja Nature Human Behaviour.

Frank on Filosofian Akatemia Oy:n yksi perustajista ja on vuosien varrella pitänyt useita satoja puheenvuoroja suomalaisissa pörssiyhtiöissä, ministeriöissä ja muissa organisaatioissa. Häntä pidetään energisenä puhujana joka vakuuttaa asiantuntijuudellaan mutta osaa esittää asiansa selkeästi ja ymmärrettävästi.

Frank on julkaissut useita tietokirjoja kuten Draivi - Voiko sisäistä motivaatiota johtaa (Talentum 2015, yhdessä Karoliina Jarenkon kanssa) ja Valonöörit - Sisäisen motivaation käsikirja (Gummerus 2015). Hänen tuorein kirjansa, Elämän tarkoitus – Suuntana merkityksellinen elämä julkaistiin alun perin Yhdysvalloissa HarperCollinsin kustantamana ja on käännetty 29 eri kielelle. Hän on kirjoittanut Harvard Business Review:iin, Scientific American:iin ja CNBC:lle ja häntä on haastateltu niin New York Timesiin, Fox Newsiin kuin Le Mondeen ja BBC:lle ja hän on luennoinut hyvinvoinnista ja merkityksellisyydestä yliopistoissa viidellä eri mantereella, mukaan lukien Harvardin ja Stanfordin yliopistot sekä pitänyt esityksen New Scientist:in Big Thinkers -luentosarjalla.

Hänen suosituimpia puheenvuoron aiheitaan ovat:

  • Sisäisen motivaation vahvistaminen omassa työssä
  • Sisäisen motivaation johtaminen
  • Merkityksellinen työ
  • Merkityksellinen elämä
  • Avaimet työhyvinvointiin - Miten vahvistaa hyvinvointia ja aikaansaamista sisäisen motivaation kautta
  • Itseohjautuvuus ja yhteisöohjautuvuus - Avain ketteryyteen, kannattavuuteen ja työntekijöiden sitoutumiseen
  • Työelämän tulevaisuus - Mitä työn murros vaatii yksilöiltä ja organisaatioilta

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Frank Martela, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu