Hannu Medina

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Hannu Medina

Hannu Medina

Everybody should be celebrated, not just accepted.

Hannu Medina on inspiroiva, aito ja intohimoinen tarinankertoja. Hänet tunnetaan rohkeana ja kantaaottavana moninaisuuden puolestapuhujana ja vähemmistöjen voimaannuttajana.

Hannu Medinan elämä muuttui, kun hän tuli kaapista vuonna 2015. Iso elämänmurros toi mukanaan uutta voimaa, rohkeutta ja kokemuksia, joiden hän ei ollut aikaisemmin tajunnut olevan edes mahdollisia. Hannu ymmärsi, että kokonainen, itselleen ja muille rehellinen ja näkyvä ihminen on aina mielenkiintoisempi, lähestyttävämpi ja uskottavampi kuin itseään piilotteleva. Kaapissa piilossa voi olla mitä tahansa seksuaalisuuden sijasta ja lisäksi. Erilaisuutta piilotellaan, sitä vähätellään ja vältetään ottamasta rohkeasti voimavaraksi sekä omaan että muiden käyttöön.

Hannu Medina on vuoden 2015 jälkeen perustanut lifeof2men blogin yhdessä meksikolaisen aviomiehensä kanssa, avannut Suomen ensimmäisen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille suunnatun matkailusivuston sekä lanseerannut oman podcastin ja We Speak Gay monimuotoisuussertifikaatin. Hannu puhuu representaation merkityksestä ja kouluttaa yrityksiä ja yhteisöjä näkemään moninaisuuden voimavarana ja osana liiketoimintaa. Hänen unelmanaan on rakentaa yhteiskuntaa, jossa jokainen voi olla turvallisesi aito oma itsensä, kokonainen.

Hannu on puhujana oivalluttaja ja näkymättömien ennakkoluulojen ja rakenteiden esille tuoja. Kaapista ulostulo on metafora, jota Hannu käyttää moniulotteisesti puheissaan ja koulutuksissaan. Hänen oma kasvutarinansa toimii esimerkkinä aitouden ja rehellisyyden merkityksestä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hannu Medina, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.