Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo työyhteisössä

Työturvallisuuskeskus
Yhteenveto
0,5 päivää
150 EUR + alv 24 %
19.10.2021
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo työyhteisössä

Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo työyhteisössä

Monimuotoisuudella tarkoitetaan organisaation henkilöstön, asiakaskunnan ja muiden sidosryhmien moninaisuutta ja moniarvoisuutta. Monimuotoisuuden määritteitä ovat ikä, sukupuoli, vammaisuus, terveydentila, etninen alkuperä, kansalaisuus, kieli, uskonto, vakaumus ja seksuaalinen suuntautuminen. Nämä ovat myös lakien määrittelemiä syrjintäperusteita, joiden vuoksi ihmisiä ei saa asettaa eriarvoiseen asemaan työntekijänä tai asiakkaana.

Työyhteisössä monimuotoisuuden ulottuvuuksia ovat myös työntekijöiden toisistaan poikkeava koulutus, kokemus, taidot, työnteon tapa, persoonallisuus ja arvot. Monimuotoisuus on voimavara, joka edistää toimintatapojen ja palveluiden kehittymistä.

Koulutuksen tarkoituksena on tukea työpaikkoja yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistämisessä, monimuotoisuuden johtamisessa sekä näihin aiheisiin liittyvien lakisääteisten velvoitteiden toteuttamisessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo työyhteisössä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu johdolle, esimiehille, työsuojeluhenkilöstölle, luottamushenkilöille sekä henkilöstön kehittämistehtävissä toimiville.

Sisältö

Monimuotoisuus työyhteisössä
- Mitä monimuotoisuudella tarkoitetaan?
- Miksi monimuotoisuutta kannattaa edistää?
- Lainsäädännön velvoitteet
- Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelma
- Syrjintä: tunnistaminen, puuttuminen ja toimintaohje

Yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistäminen
- Monikulttuurisuus työyhteisössä
- Eri-ikäiset työyhteisössä
- Vammainen ja osatyökykyinen työntekijä
- Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt
- Sukupuolten tasa-arvo

Monimuotoisuuden johtaminen

Kustannukset

150,00 EUR + alv 24%. Alle 50 palkansaajan työnantajat saavat 20 %:n alennuksen osallistumismaksusta. Koulutuksen hinnoittelu on osallistujakohtainen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo työyhteisössä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työturvallisuuskeskus

Parempi työ lisää hyvinvointia ja tuottavuutta

Työturvallisuuskeskus tarjoaa palveluja työpaikoille työturvallisuuden kehittämiseen ja työsuojelun yhteistoiminnan parantamiseen. Kaikki työelämässä olevat saavat tietoa työturvallisuuden perusasioista. Työturvallisuuskeskus tarjoaa yhteistoimintahenkilöille, esimiehille ja asiantuntijoille syventävää, toimialat huomioivaa tietoa ja tukea turvallisten ja terveellisten työolojen kehittämiseen. Johdolle Työturvallisuuskeskus tarjoaa tietoa työturvallisuuden hyödyistä...


Lue lisää kouluttajasta Työturvallisuuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työturvallisuuskeskus

Yrjönkatu 29 C
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Menesty ihmisten johtajana

Käyttäytymislähtöisiä koulutuksia muutokseen ja liiketoimintaan. Hansen Beckin räätälöidyt valmennukset tarjoavat uusia välineitä johtamiseen.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo työyhteisössä täytä seuraavat tiedot: