⏲️ MBA-stipendin hakuaika päättyy 14.6. – vielä ehdit hakea! »

Koulutus
Ei arviointeja

Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo työyhteisössä

Kesto
4 tuntia
Hinta
150 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
20 marraskuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
4 tuntia
Hinta
150 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
20 marraskuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo työyhteisössä

Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo työyhteisössä

Monimuotoisuudella tarkoitetaan organisaation henkilöstön, asiakaskunnan ja muiden sidosryhmien moninaisuutta ja moniarvoisuutta. Monimuotoisuuden määritteitä ovat esimerkiksi ikä, sukupuoli, vammaisuus, terveydentila, etninen alkuperä, kansalaisuus, kieli, uskonto, vakaumus ja seksuaalinen suuntautuminen. Nämä ovat myös lakien määrittelemiä syrjintäperusteita, joiden vuoksi ihmisiä ei saa asettaa eriarvoiseen asemaan työntekijänä tai asiakkaana.

Työyhteisössä monimuotoisuuden ulottuvuuksia ovat myös työntekijöiden toisistaan poikkeava koulutus, kokemus, taidot, työnteon tapa ja arvot. Monimuotoisuus on voimavara, joka edistää palveluiden kehittymistä, työn tuottavuutta, työhyvinvointia ja hyvää työilmapiiriä.

Koulutuksen tarkoituksena on tukea työpaikkoja yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistämisessä, monimuotoisuuden johtamisessa, monimuotoisuuden huomioimisessa osana perehdytystä sekä näihin aiheisiin liittyvien lakisääteisten velvoitteiden toteuttamisessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo työyhteisössä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

20 marraskuuta, 2023

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu johdolle, esihenkilöille, työsuojeluhenkilöstölle, luottamushenkilöille sekä henkilöstön kehittämistehtävissä toimiville.

Kustannukset

150,00 EUR + alv 24%.

Alle 50 palkansaajan työnantajat saavat 20 %:n alennuksen osallistumismaksusta. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo työyhteisössä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Työturvallisuuskeskus
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Parempi työ lisää hyvinvointia ja tuottavuutta

Työturvallisuuskeskus tarjoaa palveluja työpaikoille työturvallisuuden kehittämiseen ja työsuojelun yhteistoiminnan parantamiseen. Kaikki työelämässä olevat saavat tietoa työturvallisuuden perusasioista. Työturvallisuuskeskus tarjoaa yhteistoimintahenkilöille, esihenkilöille ja asiantuntijoille syventävää, toimialat huomioivaa tietoa ja tukea turvallisten ja terveellisten työolojen kehittämiseen. Johdolle Työturvallisuuskeskus tarjoaa tietoa työturvallisuuden hyödyistä...

Lue lisää kouluttajasta Työturvallisuuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu