Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo työyhteisössä

Kesto
4 tuntia
Hinta
170 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
23 toukokuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
4 tuntia
Hinta
170 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
23 toukokuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo työyhteisössä

Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo työyhteisössä

Monimuotoisuudella tarkoitetaan organisaation henkilöstön, asiakaskunnan ja muiden sidosryhmien moninaisuutta ja moniarvoisuutta. Monimuotoisuuden määritteitä ovat esimerkiksi ikä, sukupuoli, vammaisuus, terveydentila, etninen alkuperä, kansalaisuus, kieli, uskonto, vakaumus ja seksuaalinen suuntautuminen. Nämä ovat myös perusteita, joiden vuoksi ihmisiä ei saa asettaa eriarvoiseen asemaan työntekijänä tai asiakkaana.

Työyhteisössä monimuotoisuuden ulottuvuuksia ovat myös työntekijöiden toisistaan poikkeava koulutus, kokemus, taidot, työnteon tapa ja arvot. Monimuotoisuus on voimavara, joka edistää palveluiden kehittymistä, työn tuottavuutta, työhyvinvointia ja hyvää työilmapiiriä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo työyhteisössä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

23 toukokuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

7 marraskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu johdolle, esihenkilöille, työsuojeluhenkilöstölle, luottamushenkilöille sekä henkilöstön kehittämistehtävissä toimiville.

Kustannukset

170,00 EUR + alv 24 %

Alle 50 palkansaajan työnantajat saavat 20 %:n alennuksen osallistumismaksusta. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo työyhteisössä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työturvallisuuskeskus
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Parempi työ lisää hyvinvointia ja tuottavuutta

Työturvallisuuskeskus tarjoaa palveluja työpaikoille työturvallisuuden kehittämiseen ja työsuojelun yhteistoiminnan parantamiseen. Kaikki työelämässä olevat saavat tietoa työturvallisuuden perusasioista. Työturvallisuuskeskus tarjoaa yhteistoimintahenkilöille, esihenkilöille ja asiantuntijoille syventävää, toimialat huomioivaa tietoa ja tukea turvallisten ja terveellisten työolojen kehittämiseen. Johdolle Työturvallisuuskeskus tarjoaa tietoa työturvallisuuden hyödyistä...

Lue lisää kouluttajasta Työturvallisuuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu

NPS-palaute

NPS 75.15NPS ilmoitetaan lukuarvona asteikolla -100 ja 100 välillä. Tulos on negatiivinen, jos yrityksellä on enemmän arvostelijoita kuin suosittelijoita, ja positiivinen, jos tilanne on päinvastoin. Tasoa 70 pidetään yleisesti erittäin hyvänä.