Ilkka Halava

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Ilkka Halava

Ilkka Halava

Arvostettu tulevaisuuden työelämän asiantuntija

Ilkka Halava on tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja ja kotimaisen puhujataivaan kestotähti. Hän on yksi Suomen valovoimaisimmista puhujista ja monen organisaation luottosparraaja. Viime vuosikymmenellä hän nousi lavalle 1500 kertaa, mukana mm. TEDx Marrakesh. Esityskielinä suomi ja englanti.

Ilkan tapa hahmottaa ja jäsentää monimutkaisia tulevaisuuksia ymmärrettävään, kuulijoita voimaannuttavaan muotoon on hämmästyttävä. Jokainen esitys on erilainen, kuulijoilleen rakennettu ja ladattu assosiatiivisilla räjähdyksillä. Yhden esityksen aikana yleisön aikaan liittyvä epävarmuus, huolestuneisuus ja turhautuneisuus vaihtuvat ymmärryksen kasvuun, mahdollisuuksien tunnistamiseen ja toimijuuden vahvistumiseen. Työn tutkijana Ilkka on niitä harvoja, jotka käyvät työpaikoilla analysoimassa, mitä työn muutos todella tarkoittaa ja miten työntekijä muutoksen kohtaa.

Ilkka Halavan pitkän ajan puhujakeskiarvo on yli 4,5 (asteikolla 1-5).

Hän on kirjoittanut yhdessä Mika Pantzarin kanssa suursuosion saavuttaneet julkaisut &quotKuluttajakansalaiset tulevat – miksi työn johtaminen muuttuu?&quot (EVA 2010), &quotRytmitalous – miksi yhdeksästä viiteen ei vaan toimi&quot (Seure 2013) sekä &quotKansalaisjärjestö jälkiteollisessa artistiyhteiskunnassa (STEA 2018). 2000-luvulla hän on toiminut yli 400 organisaation kehittäjänä, valmentajana ja neuvonantajana sekä valmentanut yli 200 johtoryhmää ja hallitusta.

&quotTuijotin Ilkkaa koko 1,5 tuntia herkeämättä. Mielenkiintoinen, ajatuksia herättävä puheenvuoro ja mykistävä puhuja.&quot

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ilkka Halava, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.