Jaakko Lindgren

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Jaakko Lindgren

Jaakko Lindgren

Digitaalisen maailman juristi

Jaakko Lindgren on asianajaja ja teknologiaoikeuteen erikoistuneen Dottir asianajotoimiston osakas. Dottir toimii modernin juridiikan aloilla Helsingissä, Berliinissä ja San Franciscossa. Lindgren on toiminut aiemmin urallaan suuren suomalaisen pörssiyhtiön lakimiehenä sekä asianajajana Suomen vanhimmassa asianajotoimistossa. Tämän lisäksi hän on neuvonut useita disruptiivisia startup-yrityksiä sekä toiminut myös niiden hallituksen jäsenenä (esimerkiksi Wolt). Hän on myös IT-oikeuden yhdistyksen puheenjohtaja.

Lindgren puhuu teknologian vaikutuksesta yhteiskuntaamme sekä liiketoimintaan. Erityisesti on hän puhunut häiriötekijöistä eli yrityksistä, jotka tulevat perinteiselle markkinalle uuden teknologisen sovelluksen avulla ja tämän jälkeen pyrkivät muuttamaan markkinoita pysyvästi.

Lindgren on puhunut useille erilaisille yleisöille ja häntä kuvaillaan lakimieheksi, jota jaksaa kuunnella kyllästymättä. Esityksen kulku etenee selkeiden esimerkkien kautta.

Jaakon aiheita ovat esimerkiksi:

- Häiriötekijä – digitaaliset markkinahäiriöt

- Startup-yhtiöt - mordor vaiko paratiisi?

- Maailma Edward Snowdenin jälkeen - uusi yksityisyys

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Jaakko Lindgren, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.