Johannes Lahtela

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Johannes Lahtela

Johannes Lahtela

Vaali sisäistä kipinääsi

Johannes Lahtela on koulutukseltaan teatteritaiteen ja ortodoksisen teologian maisteri. Hän valmistui Teatterikorkeakoulusta näyttelijäksi vuonna 2001. Johannes oli myös yksi Esiintymistaidon Akatemia Oy:n perustajista, ja hän on toiminut esiintymisvalmentajana 13 vuotta. Hän on valmentanut suomeksi ja englanniksi, seitsemässä eri maassa. Johanneksen opissa esiintymis- ja vuorovaikutustaitojaan ovat kehittäneet mm. poliitikot, päättäjät; Supercellin, Neste Oyj:n, Telian, Mandatum Lifen, AbbVien, McKinsey&Companyn ja F-Securen asiantuntijat ja johtajat. Johannes on auttanut satoja ihmisiä löytämään oman tapansa vaikuttaa, vakuuttaa ja olla aidosti läsnä erilaisissa paineisissa työtilanteissa.

Johannes julkaisi ensimmäisen kirjansa vuonna 2021 Samuli Edelmannin ja Johanneksen kokemasta alkoholismista: Samuli. Pimeydestä valoon (Otava 2021). Toinen kirja (yhdessä Annina Holmbergin kanssa) on Pää pilvissä, kiviä kengissä. Pyhiinvaelluksia saunoista luostareihin (Otava 2022) ja kolmas kirja julkaistiin elokuussa 2022: Redrama. Liekeistä luovuuteen (Otava 2022).

Seuraavat aihealueet ovat Johanneksen ammattitaidon ja kokemusten ytimessä:

- läsnäolo, esiintymistaidot

- aitous ja tunteet yritysmaailman esiintymistilanteissa

- selviytymistarinat ja addiktiot

- henkinen hyvinvointi, jaksaminen ja kasvu

- luovuuden ja kirjoittamisen prosessit

Kysy lisää myös Samuli Edelmannin ja Johannes Lahtelan inspiroivasta keskustelutilaisuudesta, jossa yleisö pääsee osallistumaan keskusteluun, ja tilaisuuden aikana on luvassa myös laulua ja runoutta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johannes Lahtela, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu