Kasmir Jolma

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Kasmir Jolma

Kasmir Jolma

Rakennetun ympäristön innovaatiot

Kasmir Jolma on palkittu arkkitehti, kansainvälinen tuliesiintyjä ja monipuolinen rakentamisen ja kaupunkisuunnittelun asiantuntija. Kasmir Jolma on voittanut Asuntoreformi Helsinki 2020 -ideasarja -arkkitehtuurikilpailun 1.- palkinnon menestynyt useissa muissa arkkitehtuurikilpailuissa suomessa ja ulkomailla. Hän toimii yrittäjänä Jolma Arkkitehdit Oy:ssa sekä Evolving Symbiotic Cities ESC Oy:ssa, joiden suunnittelema Circular City Blocks/NorthBank -projekti sai Chicagon arkkitehtuuri- ja designmuseon jakaman Green GOOD DESIGN® Award -palkinnon vuonna 2020.

Kasmir Jolma on toiminut puhujana ja juontajana lukuisissa arkkitehtuuria, kaupunkisuunnittelua, yrittäjyyttä ja brändäystä koskeneissa seminaareissa ja tapahtumissa suomessa ja ulkomailla. Hän esiintyy luontevasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Kasmir Jolma on toiminut monipuolisissa tehtävissä mm. Tampere Euroopan kulttuuripääkaupungiksi 2026 -haun arkkitehtuuri, design ja kulttuurimaisema -teemaryhmän puheenjohtajana, suomen arkkitehtiliitto SAFA:n kilpailutoimikunnan puheenjohtajana sekä opettajana Tampereen ammattikorkeakoulussa.

Lisäksi Kasmir Jolma on tuliesiintyjä ja pyroteknikko. Hänen kansainvälinen uransa alkoi vuonna 2009 Moskovan Euroviisuesiintymisestä, jonka jälkeen hän on esiintynyt kymmenissä eri maissa, kuten Singaporessa, USA:ssa, Turkmenistanissa, Brasiliassa, Kuwaitissa, Azerbaizanissa, Intiassa, Saudi-Arabiassa sekä lukuisissa muissa Lähi-idän ja Euroopan maissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kasmir Jolma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.