Kasmir Jolma

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kasmir Jolma

Kasmir Jolma

Rakennetun ympäristön innovaatiot

Kasmir Jolma on palkittu arkkitehti, kansainvälinen tuliesiintyjä ja monipuolinen rakentamisen ja kaupunkisuunnittelun asiantuntija. Hän esiintyy luontevasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Kasmir Jolma on voittanut mm. Asuntoreformi Helsinki 2020 -ideasarja -arkkitehtuurikilpailun 1.- palkinnon sekä Chicagon arkkitehtuuri- ja designmuseon jakaman Green GOOD DESIGN® Award -palkinnon. Hän toimii yrittäjänä TUNDRA Architecture Oy:ssa, AIwoods Oy:ssa sekä Evolving Symbiotic Cities ESC Oy:ssa ja on toiminut puhujana ja juontajana lukuisissa arkkitehtuuria, kaupunkisuunnittelua ja arkkitehtuuripolitiikkaa koskeneissa seminaareissa ja tapahtumissa Suomessa ja ulkomailla.

Kasmir Jolma on toiminut monipuolisissa tehtävissä mm. Tampere Euroopan kulttuuripääkaupungiksi 2026 -haun arkkitehtuuri, design ja kulttuurimaisema -teemaryhmän puheenjohtajana, suomen arkkitehtiliitto SAFA:n kilpailutoimikunnan puheenjohtajana, Tampereen arkkitehtuuri -ja designviikon taiteellisena johtajana sekä opettajana Tampereen ammattikorkeakoulussa.

Lisäksi Kasmir Jolma on tuliesiintyjä ja pyroteknikko. Hänen kansainvälinen uransa alkoi vuonna 2009 Euroviisufinaalista, jonka jälkeen hän on esiintynyt kymmenissä eri maissa, kuten Singaporessa, USA:ssa, Turkmenistanissa, Brasiliassa, Kuwaitissa, Malediiveilla, Azerbaizanissa ja Saudi-Arabiassa.

Aiheet mm.
• Kaupunkisuunnittelu
• Arkkitehtuuri
• Arkkitehtuuripolitiikka
• Arkkitehtuurikilpailut
• Juonnot
• Paneelikeskustelut

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kasmir Jolma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu