Maija Ilmoniemi

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Maija Ilmoniemi

Maija Ilmoniemi

Juontaja luo virtuaalitapahtumasta läsnäolevan

Virtuaalimuodossa juontajan rooli tapahtuman kertojaäänenä on muuttunut. Nyt juontaja kannattelee tapahtumaa kameran edessä ja hänen on ymmärrettävä suoran lähetyksen sekä monikameratuotannon logiikka. Häneltä vaaditaan ainutlaatuista kykyä loistaa läpi ruudun: juontajan on tavoitettava katsojat karismallaan sekä saatava heidät viihtymään sekä tuntemaan läsnäolo ja energia etäälläkin.

Maija Ilmoniemi (VTM) on tapahtuma- ja radiojuontaja sekä toimittaja, kirjailija ja tuottaja, joka yhdistää sulavasti asian ja viihdyttämisen. Toimittajana ja valtiotietieilijänä Maija omaksuu monimutkaisiakin aihealueita ensiluokkaisesti. Hän sisäistää uutta nopeasti ja pystyy asettumaan erilaisiin kokonaisuuksiin luontevasti – kiteyttämään yleisölle ymmärrettävää ja innostavaa ajateltavaa. Yrittäjänä ja entisenä työnantajana Maija puhuu bisneksen kieltä. USA:ssa asutut vuodet takaavat hänelle natiivitason englannin kielen. Hän osallistuu tarvittaessa myös tilaisuuden tuottamiseen, ja voi niin itsenäisesti kuin yhdessä asiakkaan kanssa osallistua tapahtumien käsikirjoittamiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maija Ilmoniemi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.