🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Maritta Poijärvi

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Maritta Poijärvi

Maritta Poijärvi

Intohimo, kannustavuus, luovuus

Maritta Poijärvi on luova, positiivinen, innostava ja kannustava ja haasteita rakastava kehittäjä ja uudistaja, sekä tavoitteellinen käytännön toimeenpanija ja taidokas verkostoituja. Hänet tunnetaan helposti innostuvana ja sytyttävänä ja uusia tulokulmia ravistelavana luovana johtajana, joka haastaa jaa osallistaa henkilöstön inhimillisesti mukaan kehitykseen.

Rehtori, psykoterapeutti, muotoilija/kuvataidekasvattaja, työnohjaaja, valmentaja ja hallitusammattilainen johtajia on Suomessa vasta muutamia. Maritta johtaa taideoppilaitoksessa perinteisen kuvataiteen rinnalle design & teknologia opintopolkua, joka on muotoilukasvatusta teknologiaa hyödyntäen aivan pienistä lapsista ammatillisiin opintoihin saakka.

Maritta on rehtorina todellinen moniosaaja laajan koulutustaustansa ja monipuolisen työkokemuksensa ansiosta.

Hänellä on laajaa käytännön kokemus oppilaitoksen kehittämisestä, strategiatyöstä sekä eri sidosryhmien kanssa tehtävästä verkostomaisesta yhteistyöstä. Hän on taitava ja innostava ryhmien mukaan saaja ja monenlaisten tavoitteellisten projektien loppuun saattaja. Lisäksi hänellä on psykoterapeutin ja työnohjaajan koulutus ja monen vuoden työkokemus asiakastyöstä psykoterapeuttina ja työnohjaajana. Hänellä on myös näkökulmaa työyhteisöjen, organisaatioiden ja henkilöiden pahoinvointiin.

Suurin kiinnostukseni kohde on tällä hetkellä työmotivaation, ilon ja innostuksen saaminen oppimiseen sekä erilaisiin organisaatioihin, työyhteisöihin, johtamiseen, hallitustyöskentelyyn että johtoryhmiin. Miten saada työyhteisöt ja organisaatiot kukoistamaan?

Intensiivisyys, elämyksellisyys, värikkyys, ilo, nauru ja voimakas läsnäolo ihan kaikissa arkisissa tilanteissa tuntuu kiehtovan ja puhuttelevan, tuntuu, että minua koskettaa ja jättää jäljen kohtaamiset, joissa on enemmän sisältöä, syvyyttä, painoa, väriä, vakavuutta, nauruakin ja perspektiiviä elämään monimuotoisuuteen. Nautin, sytyn vastavuoroisesta, kuuntelevasta vuorovaikutuksesta, jossa synnytetään ja luodaan yhdessä jotain uutta ja innostavaa dialogisesti.

https://www.mehilainen.fi/laakarit/maritta-poijarvi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maritta Poijärvi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu