Maritta Poijärvi

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Maritta Poijärvi

Maritta Poijärvi

Intohimo, kannustavuus, luovuus

Maritta Poijärvi on luova, positiivinen, innostava ja kannustava ja haasteita rakastava kehittäjä ja uudistaja, sekä tavoitteellinen käytännön toimeenpanija ja taidokas verkostoituja. Hänet tunnetaan helposti innostuvana ja sytyttävänä ja uusia tulokulmia ravistelavana luovana johtajana, joka haastaa jaa osallistaa henkilöstön inhimillisesti mukaan kehitykseen.

Rehtori, psykoterapeutti, muotoilija/kuvataidekasvattaja, työnohjaaja, valmentaja ja hallitusammattilainen johtajia on Suomessa vasta muutamia. Maritta johtaa taideoppilaitoksessa perinteisen kuvataiteen rinnalle design & teknologia opintopolkua, joka on muotoilukasvatusta teknologiaa hyödyntäen aivan pienistä lapsista ammatillisiin opintoihin saakka.

Maritta on rehtorina todellinen moniosaaja laajan koulutustaustansa ja monipuolisen työkokemuksensa ansiosta.

Hänellä on laajaa käytännön kokemus oppilaitoksen kehittämisestä, strategiatyöstä sekä eri sidosryhmien kanssa tehtävästä verkostomaisesta yhteistyöstä. Hän on taitava ja innostava ryhmien mukaan saaja ja monenlaisten tavoitteellisten projektien loppuun saattaja. Lisäksi hänellä on psykoterapeutin ja työnohjaajan koulutus ja monen vuoden työkokemus asiakastyöstä psykoterapeuttina ja työnohjaajana. Hänellä on myös näkökulmaa työyhteisöjen, organisaatioiden ja henkilöiden pahoinvointiin.

Suurin kiinnostukseni kohde on tällä hetkellä työmotivaation, ilon ja innostuksen saaminen oppimiseen sekä erilaisiin organisaatioihin, työyhteisöihin, johtamiseen, hallitustyöskentelyyn että johtoryhmiin. Miten saada työyhteisöt ja organisaatiot kukoistamaan?

Intensiivisyys, elämyksellisyys, värikkyys, ilo, nauru ja voimakas läsnäolo ihan kaikissa arkisissa tilanteissa tuntuu kiehtovan ja puhuttelevan, tuntuu, että minua koskettaa ja jättää jäljen kohtaamiset, joissa on enemmän sisältöä, syvyyttä, painoa, väriä, vakavuutta, nauruakin ja perspektiiviä elämään monimuotoisuuteen. Nautin, sytyn vastavuoroisesta, kuuntelevasta vuorovaikutuksesta, jossa synnytetään ja luodaan yhdessä jotain uutta ja innostavaa dialogisesti.

https://www.mehilainen.fi/laakarit/maritta-poijarvi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maritta Poijärvi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.