Miia Huitti

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Miia Huitti

Miia Huitti

Vähemmän stressiä, parempaa tulosta!

Miia Huitti on stressivalmentaja, jonka suurena intohimona on antaa työkaluja stressin käsittelyyn ja inspiroida meitä jokaista voimaan paremmin ja olemaan onnellisempi niin työssä kuin vapaa-ajalla. Miia on entinen pankinjohtaja ja henkilökonsultti ja hänen työnantajiaan ovat olleet mm. Sampo Pankki ja Mercuri Urval.

Omakohtainen kokemus kuormittavasta elämästä pakotti Miian etsimään ratkaisuja parempaan elämään ja hän löysi stressinhoitomenetelmän, jonka avulla tuhannet ihmiset Suomessa ja maailmalla ovat saaneet stressitasonsa pysyvästi alas. Miian oma kokemus on tuonut vahvan taustan valmentajana toimimiseen.

Miian luennoilla tehdään oivalluksia itsestämme myötätuntoisesti ja voimaannuttavasti. Lisäksi hän jakaa uusinta tutkimustietoa stressistä ja ennen kaikkea siitä, mikä on suurin syy stressiin. Oivaltamalla ja kohtaamalla stressin syyt, voimme aidosti päästää irti pitkittyneestä stressistä pysyvästi. Oivallukset auttavat ymmärtämään, miksi juuri minä reagoin, miksi pahoitan mieleni työkaverin kommentista tai miksi sairastun migreeniin aina kun työtaakka kasvaa kovimmilleen.

Miia antaa tehokkaita työkaluja stressin laskemiseen. Vastuu hyvinvoinnista niin kotona kuin työssä on meillä itsellämme. Kun ymmärrämme, miten voimme vaikuttaa omaan hyvinvointiimme ja saamme itse kiinni elämämme ohjauspyörästä, vapautamme paljon hyvää energiaa itseemme ja ympäristöömme.

//Vähemmän stressiä - parempaa tulosta!// Hyvinvoiva työntekijä on yrityksen tärkein voimavara. Miia uskoo, että stressin laskemisella on iso merkitys sairauspoissaolojen vähentämisessä, terveen työuran jatkuvuudessa ja jopa laman selättämisessä.

Miia on koulutukseltaan KTM, Huk ja sertifioitu stressinhoitovalmentaja. Hän on opiskellut stressilääketiedettä Turun yliopistossa ja syksyllä 2016 ilmestyy myös kirja stressiä käsitellen (Viisas Elämä -kustantamo).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Miia Huitti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.