Miia Huitti

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Miia Huitti

Miia Huitti

Palautuminen, onnellisuus, inspiraatio

Miia Huitti on stressivalmentaja, jonka missiona on osallistua talkoisiin masennus- ja työuupumustilastojen suunnan kääntämiselle! Miian keskittyy erityisesti siihen, mitä voimme yksilöinä tehdä oman sekä työyhteisömme hyvinvoinnin eteen. Miian lääkkeitä ovat tehokkaat käytännön työkalut stressin lievittämiseen ja palautumisen vahvistamiseen jo työpäivän aikana, ei vasta viikonloppuna tai seuraavalla lomalla.

Miian puheenvuoron jälkeen olet inspiroitunut ja tiedät, mitä voit tehdä itse oman työkykysi vahvistamiseksi ja mitä voitte työyhteisönä tehdä yhdessä voidaksenne paremmin. Kun sinä olet onnellisempi, kollegasi puolison äiti on onnellisempi! Stressistä voi puhua innostavasti ja jopa huumorilla höystettynä ja sitä tämä puheenvuoro pitää sisällään!

Miia on entinen pankinjohtaja ja henkilökonsultti ja hänen työnantajiaan ovat olleet mm. Sampo Pankki ja Mercuri Urval. Miia Huitti on perustanut Onnellisuustutkimusinsituutin.

Omakohtainen kokemus burnoutista pakotti Miian pysähtymään ja etsimään ratkaisuja kestävään onnistumiseen. Miian oma kokemus on tuonut vahvan taustan valmentajana toimimiseen.

Miian valmennukset ovat osallistavia ja innostavia ja jopa hauskoja! Ne sisältävät uusinta tutkimustietoa stressistä ja onnellisuudesta sekä tehokkaita arkeen sovellettavia työkaluja ja rutiineja haitallisen stressin lievittämiseen ja onnellisuuden vahvistamiseen. Miian valmennukset tarjoavat työkaluja niin yksilölle kuin koko työyhteisölle kestävämmän työarjen rakentamiseen. Palautumisen ei tarvitse tapahtua vasta viikonloppuna tai seuraavalla lomalla.

Miia on koulutukseltaan KTM, HuK, sertifioitu stressivalmentaja, sekä Happiness Practice Facilitator™. Hän on opiskellut stressilääketiedettä Turun yliopistossa ja kirjoittanut kirjan Stressikupla (Viisas Elämä Oy, 2016) sekä ollut yhtenä kirjoittajana kirjoissa Tunnelukutaito (Minea 2023) ja Paremman työelämän opas (Minea 2022).

Luento-otsikoita:

  • Onnistu kestävästi ja kukoista!
  • Kesytä haitallinen stressi!
  • Johda itsesi onnistumiseen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Miia Huitti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu