Mikael Hugg

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Mikael Hugg

Mikael Hugg

Inspiraatio, onnistuminen, johtaminen

Yrittäjänä Mikael Hugg on käynyt läpi trillerin mittoihin kasvaneen yrityskamppailun, joka lopulta päättyi henkilökohtaiseen sekä yrityksen konkurssiin. Tämän taistelun aikana tutuksi tuli yrittämisen kääntöpuoli - huijarien tuomat oikeustaistot, liiketoiminnan vienyt koronapandemia ja henkilökohtainen taloudellinen vastuu yrityksen kaatuessa. Toisaalta, tuo taistelu aloitti myös todellisen selviytymis- ja kasvutarinan. Mikaelin tarina povatusta nuoresta menestyjän alusta lähes kodittomaksi konkurssiyrittäjäksi ja sieltä takaisin selviytyneeksi menestyväksi sarja-yrittäjäksi itkettää ja naurattaa, kauhistuttaa ja ihastuttaa. Tuon matkan aikana Mikael oppi, kuinka tärkeää epäonnistuminen paremman tulevaisuuden kannalta onkaan. Puheissaan hän avaa, miksi meidän jokaisen olisi elintärkeää oppia rakastumaan epäonnistumisiin. Mikäli haluamme täydempää, onnellisempaa ja ammatillisesti itsevarmempaa elämää, terve suhtautuminen pieniin ja isoihin epäonnistumisiin on avainasemassa.

Mikael Hugg (KTM) on kansainvälinen kasvuhakkeri, futuristi sekä milleniaalien ja Z sukupolven johtamisen asiantuntija. Hän on toiminut mm. Millennial Advisorina Elisan ja IF:n hallituksille. Kasvuhakkerina Mikael perusti startupin, joka loi Suomeen kokonaisen uuden soittorobotiikan alan.

**Aiheet mm.**

- Kuinka selvitä ja tulla vahvemmaksi, kun elämä romuttuu

- Miksi onnistumisen kannalta tärkeintä on oppia rakastumaan epäonnistumisiin

- Milleniaalien ja Z-sukupolven johtaminen

- Tulevaisuuden teknologiat ja kuinka ne vaikuttavat töihimme

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Mikael Hugg, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.