Niina Ratsula

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Niina Ratsula

Niina Ratsula

Vastuullisen ja eettisen liiketoiminnan asiantuntija

Vastuullisuuskysymyksistä puhutaan nyt kaikissa yrityksissä, mutta mitä oikeastaan on vastuullisuus ja kuka sen määrittelee? Miksi vastuullisuudestaan tunnetut yritykset päätyvät skandaaliotsikoihin? Miten maailman onnellisin kansa voi samalla olla Euroopan rasistisin? Palkittu kirjailija, puhuja ja kauppatieteiden tohtori Niina Ratsula on oppinut, että vastuullisuuskysymykset ovat kaikkea muuta kuin mustavalkoisia. Vastuullisuus ei ole aina kivaa ja mukavaa, vaan välillä se vaatii päätöksiä, joita ei euroilla perustella ja jotka vaativat selkärankaa. Niina uskoo, että aito vastuullisuus lähtee eettisesti kestävästä yrityskulttuurista, itsereflektiosta ja kyvystä käydä epämiellyttäviä keskusteluita.

Niina puhuu, kirjoittaa ja inspiroi organisaatioita löytämään vastuullisuudesta itselleen merkittävän kilpailuedun, joka ei kiillota pelkkää pintaa vaan menee syvälle yrityskulttuuriin, ihmisiin ja tunteisiin. Niina teki reilun vuosikymmenen uran globaaleissa tehtävissä pörssiyrityksissä ja väitteli kauppatieteiden tohtoriksi keskeisenä väitteenään ajatus, että yrityskulttuuri on se, mikä ratkaisee organisaation kyvyn toimia oikein. Nykyään Niina toimii perustamansa Code of Conduct Companyn vetäjänä tavoitteenaan luoda oikeudenmukaisempaa ja inhimillisempää työelämää Suomessa. Niina on myös luonut kollegansa kanssa Nordic Business Ethics -aloitteen, joka tuottaa tutkimusta Pohjoismaisen työelämän eettisyydestä ja tarjoaa tuhansille ihmisille foorumin keskustella eettiseen liiketoimintaan liittyvistä haastavista kysymyksistä. Niina palkittiin vuonna 2019 vuoden Vastuullisena Vaikuttajana (Bonfire Agency).

Puheenvuoroissaan Niinan tavoitteena on haastaa organisaatioita tarkastelemaan toiminnan vastuullisuutta yrityskulttuurista käsin ja sen pohjalta kehittämään johtamista, viestintää ja työhyvinvointia. Niina johdattelee kuulijansa näiden kysymysten äärelle tarinankerronnan, yritysmaailman esimerkkien, tutkimustulosten ja vankan käytännön kokemuksen kautta.

**Suosittuja puheenvuoroja:**

• Viisi myyttiä yritysvastuusta

• Kestävä yrityskulttuuri tulevaisuuden yrityksen kilpailuvalttina

• Oikein toimimisen kulttuurilla kohti parempaa työhyvinvointia ja merkityksellisempää työelämää

• Miksi hyvät tyypit tekevät pahoja asioita?

• Aidosti monimuotoinen ja inklusiivinen työyhteisö

• Vastuullisuus – korulauseista työntekijäkokemukseen

• Arvot ja vahva yrityskulttuuri voittavan työntekijäkokemuksen perustana

• Vastuullinen yrityskulttuuri

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Niina Ratsula, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.