Niina Majaniemi

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Niina Majaniemi

Niina Majaniemi

Empatian arvo työelämässä: miksi empatiaa?

Niina Majaniemi on koulutukseltaan MBA. Hän työskentelee palvelupäällikkönä (Microsoft) ja on kirjailija. Hänen kirjansa "Työelämän Maraton ja Empatia" julkaistiin joulukuussa 2021 (Aviador).

Niina toimii myös vapaaehtoistyöntekijänä (Tampereen kaupunkilähetys) ja vetää luottamustehtävänä Microsoftilla Saavutettavuus V-tiimiä, jonka tavoitteena on digitaalisen saavutettavuuden edistäminen monin eri keinoin. Niina on tehnyt pitkän uran kansainvälisen teknologian parissa.

Niina puhuu siitä, kuinka tuodaan esille empatian arvoa liiketaloudellisesta näkökulmasta, niin yksilö-, ryhmä-, kuin johtotasollakin. Hän on puhunut aiheesta yrityksille kuten Kela, Kemira ja Microsoft, sekä tilaisuuksissa kuten Allvar-webinaari ja Kätketyt Äänet –tilaisuus 2023. Elämme aikaa jossa liike-elämä on vaativaa ja toimintatavat ovat muuttuneet. Empaattiset yritykset ovat tuottavampia ja selviävät muutoksista paremmin kuin vähemmän empaattiset. Tietoa tarvitaan, jotta ymmärretään empatian arvo työelämässä ja miten tuo arvo saadaan näkyville. On kyse siitä, miten tehdään kannattavaa liiketoimintaa niin, että ihminen on etusijalla.

Puheissaan hän haluaa tuoda esille empatian arvon työssä ja kaataa myytit joiden mukaan empatia olisi "vain mukavuutta". Niina tunnetaan innostavana puhujana joka herättää uusia tapoja ajatella ja auttaa ihmisiä muuttamaan yhden nykyhetken suosituimmista liike-elämän työkaluista konkreettiseksi arvoksi. Hänen aiheellaan on laaja kohderyhmä, sillä empatia on tärkeää roolista riippumatta. Niina puhuu lisäksi saavutettavuudesta ja siitä, miten digitaalinen saavutettavuus, samoin kuin esteettömyys, ovat kilpailutekijöitä. Luennot ja koulutukset ovat saatavilla englanniksi ja suomeksi.

Empatia on arvo, jonka voiman mm. Forbes, Google ja Microsoft ovat huomanneet. Businessolverin tutkimuksen mukaan kahdeksan kymmenestä työntekijästä toivoo, että heidän työnantajansa tarjoaisi empatiakoulutusta. On aika vastata näihin tarpeisiin.

Oli upeaa saada sinut puhumaan introspektio päiväämme. Kiitos kun toit meille tietoa näin tärkeästä aiheesta.

-Palaute esityksestä Microsoftin Latinalaisen Amerikan taloustiimille.

Thank You Niina for visiting us and sharing your knowledge about empathy. It was really interesting.

- Feedback from presentation to Kemira.

Olipa mahtavaa päästä lavalle Profession järjestämässä Strategy Talk HR tapahtumassa keskustelemassa uudistuvasta työelämäkokemuksesta. Seurana mitä parhaimmat asianatuntijat: Sanna Hilden, Nelli Rovamaa ja Niina Majaniemi -ISO kiitos teille.

- Palaute Strategy Talk HR tapahtumasta neljännen panelistin, ePassin edustajan toimesta.

Aiheet esimerkiksi

 • Empatian arvo työelämässä: miksi empatiaa?
 • Empatiataidot työelämässä: miten empatiaa?
 • Jos tingit saavutettavuudesta, tingit maineesta
 • Empaattinen työkulttuuri on maraton, ei sprintti
 • Empatia suorituskykymittarina ja tuloksen parantajana
 • Asiakastyytyväisyys nousuun empatialla
 • Empaattisen johtajuuden hyödyt ja periaatteet
 • Empatialla onnellisempia työntekijöitä
 • Saavutettavuus – direktiivistä kilpailueduksi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Niina Majaniemi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

 • Tilauskoulutus
 • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu