Paavo Beckman

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Paavo Beckman

Paavo Beckman

Tulevaisuuden haasteet ja niihin vastaaminen

Paavo Beckman on startup-kentällä tunnettu vaikuttaja. Beckman on perustanut ja johtanut useita teknologiayrityksiä viimeisen 15 vuoden aikana. Kaksi hänen firmaansa on myös myyty eteenpäin. Hän on johtanut tiimejä niin San Franciscossa, New Yorkissa, Lontoossa kuin Helsingissäkin. Beckman on ollut mukana kehittämässä kuluttajia koukuttavia markkinointi-työkaluja maailman isoimmille viihdealan brändeille USA:ssa ja Britanniassa ja hän on toiminut yritysvalmentajana yli 10 maassa. Beckman on ekspertti startup-korporaatio yhteistyön luotsimisessa ja hän on tunnettu lean startup -metodien puolestapuhuja!

Asuessaan Kalifornian Piilaaksossa, Beckman oppi inspiroivan ja mukaansa tempaavan esiintymisen lisäksi paljon amerikkalaisen ja suomalaisen yrittäjyyden eroista. Hän on ollut puhujana useissa suurissa bisnes-tapahtumissa yli 10 maassa ja on niittänyt mainetta inspiroivana ideanikkarina ja ammattimaisena neuvonantajana.

Tällä hetkellä Paavo toimii Startup Catapult Internationalin toimitusjohtajana, jossa hänen työkuvaansa kuuluu kasvuyritysten sekä erilaisten innovatiivisten ratkaisujen etsiminen suurten pörssiyhtiöiden kehitystarpeisiin. Työnkuvaan sopien, hänen intohimonaan ja suurimpana kiinnostuksen kohteenaan on digitalisaation ja uusien teknologioiden tuomat muutokset ja ratkaisut eri toimialojen prosesseihin.

Yritysten tulevaisuuden haasteet ja niihin vastaaminen, on Beckmanin inspiroivien puheenvuorojen selkäranka.

Paavossa konkretisoituu intohimo oppimiseen, kehittymiseen ja muutokseen. Kuuden yrityksen perustajana, hänellä on paljon kokemusta onnistumisista, mutta hän painottaa erityisesti epäonnistumisten merkitystä menestyksen tiellä. Hänen esityksissään kuullaan käytännön esimerkkejä menestystarinoista, epäonnistumisista, menetelmistä kehittää osaamista ja liiketoimintaa sekä esimerkkejä menestystä hidastavista tekijöistä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Paavo Beckman, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.