Risto Leppänen

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Risto Leppänen

Risto Leppänen

Ihmeiden tekemisen ammattilainen

Risto Leppänen on moninkertainen taikuuden Suomen mestari, koomikko, juontaja ja puhuja. Hänet tunnetaan heittäytyvänä ja energisenä esiintyjänä, jonka tyylikäs huumori ja yleisöä osallistava taikuus nostaa nopeasti yritystilaisuuden tunnelmaa.

Risto räätälöi shownsa kohderyhmän ja tilaisuuden mukaan, tavoitteenaan saada yleisö kokemaan jotain ainutkertaista.

Hänen intohimonsa taikuuteen sai ensikipinänsä jo neuvolassa ja tämä ihmeiden täyttämä matka on jatkunut yli 30 vuoden ajan. Risto on esiintynyt ympäri maailmaa ja erityisen kiinnostunut taikuuden aikaansaamasta kokemuksesta eri kulttuureissa. Hänen näkyvimpiä tempauksiaan on Rio De Janeiron kuuluisan Sokeritoppavuoren kadottaminen hetkeksi Brasilian TV:n ja live-yleisön edessä.

Riston luento //&quotMies, joka kadotti vuoren - taikurin teesit ongelmanratkaisuun&quot// raottaa kuulijoilleen salaisuuden verhoa ja kasvuprosesseja parrasvalojen takana. Taikureiden ajatusmaailmassa mahdoton nähdään mahdollisuutena ja mokakin on lahja. Risto avaa taikurin ajattelua viihdyttävällä ja mieleenpainuvalla tavalla, inspiroiden kuulijoita lähestymään ongelmiaan uudesta näkökulmasta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Risto Leppänen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu