Roni Back

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Roni Back

Roni Back

Tubettaja – Sosiaalisen median vaikuttaja

Roni Back on todellinen superstara ja suunnannäyttäjä. Hän on ylivoimaisesti Suomen katsotuin tubettaja, jolla on yli 600 000 Youtube-seuraajaa. Roni Backin suosio ja vaikuttavuus on havaittavissa jokaisessa tapahtumassa, mihin hän saapuu paikalle. Roni on vastuullinen vaikuttaja ja hänen ajankohtaiset videot puhuttelevat niin nuoria, kuin vanhempaakin kohderyhmää. Vuonna 2019 hän oli mukana Kauppalehti Option &quot35 ihmistä, jotka muuttavat maailman&quot - listauksessa.​

Voiko jokainen yritys käyttää vaikuttajamarkkinointia? Mitä se tarkoittaa? Ketä sillä tavoittaa? Roni on tehnyt kanavallaan lukuisia menestyneitä yhteistöitä erilaisten brändien kanssa ja kertoo omakohtaisten esimerkkien kautta kuinka se tehdään oikein.

Ronin olet voinut bongata YouTuben lisäksi tv-ohjelmista Fort Boyard, Suurmestari ja Hauskat Kotivideot by Roni Back. Viime vuoden yksi isoimmista projekteista on ollut Ronin oma elämänkerrallinen kirja, joka julkaistiin syksyllä 2022.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Roni Back, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu