Satu Lappalainen

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Satu Lappalainen

Nainen kuvassa

Työelämän trendeistä

Satu Lappalainen on rekrytointialalla toimivan Minjon Oy.n perustaja, kokenut rekrytoija, motivaatiovalmentaja ja työnhakuun keskittyvän Haku Päällä –podcastin juontaja.

Satu Lappalaisen luotsaama Minjon tunnetaan asiantuntijarekrytoinnin edelläkävijänä. Satu on keskittynyt Minjonilla erityisesti hakijalähtöisen ja sosiaalisen rekrytoinnin kehittämiseen. Hän uskoo siihen, että laadukas rekrytointityö luo lisäarvoa kaikille rekrytointiin osallistuville. Hän puhuu säännöllisesti asiantuntijarekrytoinnin trendeistä ja siitä, miten työnantajat voivat luoda itselleen kilpailuetua haastavassa osaajamarkkinassa.

Motivaatiovalmentajana Satu on uransa aikana valmentanut tuhansia yksilöitä tunnistamaan omia yksilöllisiä motivaationlähteitään. Sadun intohimo ja tavoite on, että mahdollisimman moni uskaltaisi luoda työarkea, joka tuntuu omalta ja maistuu elämältä. Puheenvuoroissa ja valmennuksissa hän tarjoaa konkreettisia työkaluja ja vinkkejä oman motivaation valjastamiseen.

Ennen Minjonin perustamista Satu työskenteli transaktiojuristina asianajotoimistossa. Vuonna 2016 hän päätti lähteä yrittäjänä rakentamaan omannäköisempää työarkea rekrytointialalla. Suomen Lakimiesliitto on vuonna 2021 palkinnut Sadun Yrittäjyyspalkinnolla.

Puhujana Satua kuvaillaan vakuuttavana. Hän on puheessaan selkeä ja harkittu. Satu kytkee tulevaisuuden tavoitetilan siihen, mikä on olennaisinta juuri nyt. Satu varmistaa joka puheenvuorossaan, että kuulijat saavat aiheesta konkreettiset take-awayt.

Aiheet esimerkiksi:

  • Rekrytoinnin trendit
  • Hakijalähtöinen rekrytointi
  • Työnhaku ja urasuunnittelu
  • Työnantajamielikuvan kehittäminen
  • Z-sukupolvi työelämässä
  • Motivaatiolähteiden tunnistaminen työelämässä
  • Motivaation voiman valjastaminen tiimissä
  • Sosiaalinen rekrytointi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Satu Lappalainen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu