Camilla Kylander

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Camilla Kylander

Nainen kuvassa

Innostavaa & eteenpäin katsovaa

Camilla Kylander on rekrytointialalla toimivan Minjon Oy.n perustaja, rekrytoija, motivaatiovalmentaja ja työnhakuun keskittyvän Haku Päällä –podcastin juontaja.

Camilla Kylanderin luotsaama Minjon tunnetaan hakijalähtöisen ja sosiaalisen rekrytoinnin edelläkävijänä. Camilla suhtautuu intohimoisesti siihen, miten sosiaalista mediaa voidaan hyödyntää rekrytoinnissa ja työnantajamielikuvan kehittämisessä. Camilla on luennoinut sosiaalisen median hyödyntämisestä muun muassa Hanken School of Economicsilla.

Motivaatiovalmentajana Camilla on uransa aikana valmentanut tuhansia yksilöitä tunnistamaan omia yksilöllisiä motivaationlähteitään. Hän on myös auttanut lukuisia esihenkilöitä ja tiimejä ymmärtämään, miten yksilöllistä motivaatiota johdetaan ja valjastetaan huippusuorituksiin.

Camilla on koulutukseltaan juristi, mutta päätti vuonna 2016 jättää työt asianajotoimistossa ja lähteä yrittäjänä rakentamaan omannäköisempää työarkea rekrytointialalla. Suomen Lakimiesliitto on vuonna 2021 palkinnut Camillan Yrittäjyyspalkinnolla.

Puhujana Camillaa kuvaillaan inspiroivana. Hän on autenttinen ja helposti lähestyttävä. Camillalla on aina katse tulevaisuudessa ja maalaa selkeää kuvaa siitä, missä ollaan nyt ja mihin ollaan menossa. Camilla varmistaa joka puheenvuorossaan, että kuulijat saavat aiheesta konkreettisia take-awayta ja vinkkejä opitun soveltamiseen.

Aiheet esimerkiksi:

  • Motivaatiolähteiden tunnistaminen työelämässä
  • Motivaation voiman valjastaminen tiimissä
  • Hakijalähtöinen rekrytointi
  • Työnhaku ja urasuunnittelu
  • Sosiaalinen rekrytointi ja sosiaalisen median hyödyntäminen
  • Työnantajamielikuvan kehittäminen
  • Z-sukupolvi työelämässä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Camilla Kylander , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu