🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Signmark Marko Vuoriheimo

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Signmark Marko Vuoriheimo

Signmark Marko Vuoriheimo

Asenne ja tahto – unelmasta todeksi

Speakersforumin Vuoden Puhuja 2024

Signmark teki mahdottomasta unelmastaan totta ja on maailman ensimmäinen kuuro artisti, joka levytti kansainväliselle levy-yhtiölle. Musiikkinsa lisäksi hän on aivan mahtava inspiraattori puhujana, tehden yhteistyötä esim. Ulkoministeriön kanssa. Marko Vuoriheimo (KM) otti riskin ja uskoi unelmaansa, jätti lehtorin virkansa opettajana ja perusti Signmark Productions -yrityksen vuonna 2009. Marko laajensi yritysmaailmansa myös tulkkauspalvelualalle perustamalla Mireal Oy vuonna 2013 sekä kehitti mobiilitulkkauspalvelusovelluksen Chabla Oy vuonna 2016.

Luovuus vaatii monimuotoista yhteiskuntaa, jossa voidaan synnyttää uusia ideoita alojen välimaastoissa ja kulttuurien rajapinnoilla. Miten heikkoudet kääntyvät vahvuuksiksi, kun vaihtaa näkökulmaa? Signmark syntyi yhdistämällä kaksi asiaa, joita ei heti ensimmäisenä tulisi mieleen liittää toisiinsa: kuurot ja musiikki. Signmark on tehnyt matkan hullusta ideasta levykaupan hyllylle ja koulunpenkiltä huippukokouksiin. Jokainen matka alkaa ensimmäisestä askeleesta tänään.

Kestäviä voittoja ei voi saavuttaa ilman epäonnistumisia, mutta epäonnistumiset pelottavat meitä ja niiden pelossa ei riskejä uskalleta ottaa. Tästä pelosta tulisi päästä yli ja se yhdistettynä yhteistyön merkityksen ymmärtämiseen avaa aivan uusia maailmoja. Vähemmistönä ei ole aina helppoa olla, mutta vähemmistön edustajana Markolla on loistava tilaisuus saada ihmisiä avartamaan elämänkatsomusta. Oivallus ja ymmärrys on avain parempaan ja tiiviimpään yhteistyöhön. Marko on kohdannut monia ennakkoluuloja sekä asenneongelmia oman uran aikana ja tehnyt työtä niiden murtamisessa.

Marko Vuoriheimo voi olla artisti, puhuja ja juontaja, tilaisuudesta riippuen. Marko on ilmeikäs, viihdyttävä ja muuntautumiskykyinen ammattipuhuja, jolla on kokemusta niin seminaareista, avajaisista kuin TV-lähetyksistäkin jo vuodesta 2010 lähtien.

Juontokeikoilta hän on saanut paljon positiivista palautetta uuden näkökulman tuomisesta suomalaiseen kulttuuriin. Marko on esimerkiksi selostanut jalkapallon, salibandyn ja jääkiekon MM-kisoja Ylelle. Hän tuo aivan uutta maustetta ja elämyksiä katsojille käyttäen viittomakieltä.

Marko tekee mielellään yhteistyötä esim. parijuontoina ja voi ottaa aina viittomakielen tulkin mukaan. Silloin kaksikielinen juonto onnistuu esimerkiksi suomalaisesta viittomakielestä suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Vuonna 2022 Signmark teki suomalaista historiaa osallistumalla Tanssii Tähtien Kanssa - kilpailuun ja sijoittui neljänneksi. Hän sulatti omalla persoonalla ja tanssi taidolla monien suomalaisten sydämen.

Aiheet esimerkiksi

  • Asenne ja ennakkoluulot
  • Mahdottomasta mahdolliseksi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Signmark Marko Vuoriheimo, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu