Tero Karhu

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Tero Karhu

Tero Karhu

Uskalla mokata ja ota vahvuutesi käyttöön!

**&quotOnnistumisen suurin este on pelko epäonnistumisesta. Yli kymmenen vuotta ammattijalkapalloilijana ja toimittajana ovat kuitenkin opettaneet minulle, että pienillä asioilla mahdottoman voi kääntää mahdollisuudeksi.&quot**

Tero Karhu on aamuohjelma Huomenta Suomen -juontaja ja entinen ammattilaisjalkapalloilija, jonka ääni on tuttu monille myös jalkapalloselostuksista MTV3:n ja Ylen kanavilta. Hän yhdistää luennoillaan kokemuksia ja oppeja molemmilta uriltaan - niin kilpaurheilun kuin selostamisen ja juontamisen parista.

Teron puheenvuorot käsittelevät omien ajatusten voimaa sekä kykyä heittäytyä ja ottaa käyttöön kaikki vahvuudet. Hänen energiset luentonsa kannustavat ja motivoivat osallistujaa näkemään haasteet mahdollisuuksina antaen konkreettisia työkaluja, joilla omaa ajatteluaan muuttamalla päästään parhaimpiin lopputuloksiin ja ylitetään esteitä matkalta.

Teron ydinosaamiseen kuuluvat myös luovat prosessit sekä niissä toimivimmat työskentelytavat tuottavan ryhmädynamiikan takaamiseksi. Hän kannustaa jokaista yksilöä ottamaan rohkeasti käyttöön omat vahvuudet, sekä tunnistamaan ja murtamaan haitallisia ajatusmalleja ja toimintatapoja, jotka ovat aiemmin olleet esteenä.

Tero on energinen, positiivinen ja mukaansatempaava puhuja sekä loistava juontaja. Hän ottaa yleisön haltuunsa ja valaa kuulijaan rohkeutta lähteä tarkastelemaan omia ajatusmallejaan sekä tarttumaan mahdollisuuksiin rohkeasti, mokaamista pelkäämättä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tero Karhu, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.