Tom Efrati

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Tom Efrati

Tom Efrati

Inspiroiva, mukaansatempaava puhuja

Markkinointitoimisto Myyntimaation perustajana tunnetuksi tulleen Tom Efratin värikäs elämä on kerryttänyt hänelle tärkeitä oppeja menestyksestä, johtamisesta ja unelmien toteuttamisesta. Nuoren miehen puheet ovat inspiroivia, mukaansatempaavia ja täynnä hyödyllisiä neuvoja.

Tom Ilmari Efrati syntyi täysin erilaiseen ympäristöön kuin missä nyt elää. Israelista kotoisin oleva nuori mies koki lapsena sodan kauhua. Tom muutti äitinsä synnyinmaahan Suomeen 9-vuotiaana, osaamatta vielä paikallista kieltä. Suomi oli hänelle utopia, kaikki vaikutti toimivan ja hän oli vihdoin löytänyt paikan, jossa voi kehittyä parhaaksi versioksi itsestään.

Tom kiinnostui koodaamisesta jo 15-vuotiaana, ja hän alkoi luomaan erilaisia projekteja vapaa-aikanaan vanhempiensa kellarissa. Harrastuksesta tuli pian työ. Bändipaitaan pukeutunut teini teki kaiken mitä bisnekseen kuului - hän soitti potentiaalisille asiakkaille, kävi tapaamassa heitä, tuli takaisin kotiin toteuttaakseen toimeksiannot - kaikki tämä samalla, kun suoritti kaksoistutkintoa. Pian opinnot saivat väistyä töiden tieltä, ja vaikka nuorukainen saikin stipendejä menestyksekkäästä koulunkäynnistä, hän teki asiakkailleen töitä välitunneilla, koulumatkoilla, oppitunneilla ja joskus jopa läpi yön.

Tom perusti vuonna 2018 kahden ystävänsä kanssa Maatio nimisen yrityksen, joka on suuremmassa skaalassa sitä, mitä hän teki teininä yksin. Vuoden kuluttua yrityksen perustamisesta, Maatiolla oli 20-henkinen jatkuvasti kasvava tiimi ja he palvelevat tänä päivänä nimekkäitä yritys- ja yhdistysasiakkaita.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tom Efrati, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.