Tommi Viikinkoski

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Tommi Viikinkoski

Tommi Viikinkoski

Tommi Viikinkoski on mentalisti, kouluttaja ja median moniosaaja. Hänellä on vuosien kokemus radiotyöstä ja esiintymiset taikurina ja mentalistina ovat vieneet häntä ympäri Suomen jo noin 10 vuoden ajan. Tommi on myös osa Huijarit-ryhmää, jonka videot Nelonen Median netissä herättivät kummastusta syksyllä 2015. Videoissa ryhmä mm. maksoi ostoksiaan paperilla ja huijasi itselleen ilmaisia vaatteita sekä hotellihuoneen.

Ihmismielen manipulointia ja huijaamista opiskellut Tommi Viikinkoski kiinnostui omakohtaisten kokemusten myötä asenteesta ja näkökulman muutoksesta vuonna 2016 ja luennoi nyt siitä, miten kääntää esteet mahdollisuuksiksi. Häneltä ilmestyy aiheeseen liittyen kirja keväällä 2023.

Tommi on puhunut aiheesta niin yrittäjille kuin oman alansa ammattilaisille, tarjoten heille uutta näkökulmaa suhtautua omiin ongelmiinsa. Hän opiskelee myös ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi, ja valmistuu Helsingin Psykoterapiainstituutista keväällä 2024.

Luontevasti ja innostavasti esiintyvä Tommi Viikinkoski tarjoaa yleisölleen uniikin tavan nähdä oma tilanteensa ja ne tavat, joilla jokainen meistä muodostaa oman todellisuutensa.

Mentalistina hänellä on kyky raottaa verhoa mahdottomaan ja jättää yleisönsä tarvittaessa myös hämmennyksen valtaan. Tommi kuuluu kansainväliseen ammattimentalistien, hypnotistien ja muiden psyykikkoviihdyttäjien kattojärjestöön, Psychic Entertainers Association Inc&aposiin. Tommi on järjestön neljäs suomalaisjäsen kautta aikain.

/*/Tuhannet kiitokset keikasta, puheenvuorosi avulla tapahtuma lähti oikeille raiteille ja ihmiset käänsivät &quottutkansa&quot positiiviseen asentoon./*/ — KAISA LÖFGREN, PRIZZTECH OY

/*/Ajatuksesi asenteesta, rohkeudesta ja läsnäolosta toivat esille kuinka helposti voimme vaikuttaa omaan hyvinvointiin, kunhan tunnistamme vain että olet mitä ajattelet./*/ — PEKKA MÄÄTTÄ, PEKKANISKA OY

**Aiheet mm.**

- Mieli on kuin pelto, se kasvattaa sen mitä sinne kylvää

- Onnellisuus ei liity tuuriin tai geeneihin

- Miten kääntää esteet mahdollisuuksiksi ja keskittyä itselle tärkeisiin asioihin

- Itsensä parantamisen paradoksi

- Stoalaisen elämänfilosofian tärkeimmät opetukset moderniin elämään

- Kiitollisuus

- Mistä motivaatio syntyy

- Itsensä hyväksyminen tässä ja nyt

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tommi Viikinkoski, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.