Veera Lehmonen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Veera Lehmonen

Veera Lehmonen

Työhyvinvointi, Yhteisöllisyys, Motivaatio

Veera Lehmonen on Cuckoo Workout työhyvinvointisovelluksen perustaja ja toimistusjohtaja. Idea pelillisestä taukotreenisovelluksesta syntyi korkeakouluharjoittelun aikana, jolloin Veera ja hänen kollegansa lähtivät tauottamaan työpäiviään haarahypyin. Näin Veera päätyi koulunpenkiltä kasvuyrittäjäksi. Kohti unelmiaan hän on päässyt kuuntelemalla omaa sydäntään ja tekemällä rohkeita päätöksiä muiden epäilyistä huolimatta.

Veera on työskennellyt koko uransa työhyvinvoinnin parissa. Cuckoon filosofia pohjautuu pieniin päivittäisiin tekoihin, joiden avulla luodaan kestäviä muutoksia. Mikroteoilla ja pelillisyyden avulla Cuckoo on saanut myös liikunnallisesti passiiviset liikkeelle. Virheiden kautta oppien Veera työllistää nyt 11 henkilöä ja Cuckoo Workoutia käyttää 24 000 ihmistä 16 eri maassa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Veera Lehmonen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.