Ohjelmoitavat logiikat TIA Portal S7-1500 -perusteet

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
2 päivää
Hinta
1 170 EUR + alv 24 % (yht. 1 450,80 EUR)
Seuraava toteutus
21 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
2 päivää
Hinta
1 170 EUR + alv 24 % (yht. 1 450,80 EUR)
Seuraava toteutus
21 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Oletko valmis? Ilmoittaudu koulutukseen!

Ohjelmoitavat logiikat TIA Portal S7-1500 -perusteet

Taitotalo

Kurssin käytyäsi tunnet Simatic S7-1500 logiikoiden perusteet, ohjelmiston perusteet sekä osaat ohjelmoida peruspiirejä, muuttaa parametrejä ja käyttää ohjelmointityökaluja logiikan toiminnan seurantaan ja toimintahäiriöiden selvittämiseen. Ymmärrät ohjelmointilaitetta logiikan toiminnan kannalta sekä osaat seurata logiikkaohjelmaa.

Ohjelmoitavat logiikat Siemens TIA Portal SIMATIC S7-1500-perusteet kurssin käytyäsi tunnet Simatic S7-1500 logiikoiden alkeet, ohjelmiston perusteet sekä osaat ohjelmoida peruspiirejä. Ymmärrät ohjelmointilaitetta logiikan toiminnan kannalta sekä osaat seurata logiikkaohjelmaa.

Koulutuksessa opit, miten logiikka käyttäytyy laitteissa ja miten ohjelmoidaan uusia toimintoja olemassa oleviin järjestelmiin.

Kurssi sisältää luentoja sekä käytännön harjoituksia Siemens Simatic S7-1500 -laitteilla ja pienoisprosessimalleilla. 

Harjoituslaitteet

  • Kuljettimet
  • Kenttäväylä IO (Profibus tai Profinet)
  • Simatic S7-1500

Ohjelmointi tapahtuu Tia-Portal V15 tai V16 versioilla.

Koulutus järjestetään enintään 10 henkilön ryhmissä. Varaathan paikkasi ajoissa!

 

Kouluttaja Jani Sarkula, JS-Mekatronic

Jani Sarkula on  mäntsäläläinen automaatioalan yrittäjä, jonka yritys (JS-Mekatronic) on perustettu vuonna 2007 sivutoimiseksi yritykseksi. 2019 JS-Mekatronic vaihtui päätoimiseksi yritysmuodoksi.

Janilla on lähes 30 vuoden vankka kokemus teollisuuden kunnossapidosta sekä kappaletavara-automaatiosta, erilaisissa tehtävärooleissa. Pääasiassa hän on toiminut ja toimii tälläkin hetkellä PLC/HMI-ohjelmoinnin (Siemens Step-5, Step-7, TIA- portal, WinCC) sekä kenttäväylien parissa (mm. Profibus, Profinet,  ASi- bus). Vianhaku, tuotannon tehostukset, sekä eri tyyppiset ongelman ratkaisut tuotannossa ovat olleet myös suuressa roolissa. 

Jani toteuttaa kokonaisvaltaisia projekteja mekaniikasta automaatioon ymmärtäen mekaniikan ja automaation yhteistoiminnan.

Tällä hetkellä Jani työskentelee koulutusten ohella muun maussa yhteistyökumppanin kanssa valmistaen erityyppisiä räätälöityjä robotti-/automaatiosoluja asiakkaiden tarpeisiin.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

21 lokakuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • suomi

Kohderyhmä

kone-, sähkö- ja automaatioalan henkilöstö, jotka toimivat Simatic S7 -ohjausten asennuksessa, huollossa, käyttöönotossa ja käyttävät TIA Portal -ohjelmointityökalua.

Koulutus ei edellytä aiempaa osaamista ohjelmoitavista logiikoista.

Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo on Suomen suurin aikuisten ammatillinen kouluttaja ja yritysten kumppani. Laitamme likoon kaiken kokemuksemme, koulutamme ja valmennamme rohkeita työelämän osaajia.  Taitotalon koulutukset ja valmennukset on suunniteltu siten, että opiskelu on yhdistettävissä kiireiseenkin elämänrytmiin. Koulutusta on päivisin, iltaisin sekä verkossa. Lähikoulutuksia...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu