Tuloksellinen myyntityö -verkkokurssi

Taitotalo, Verkossa
Kesto
muutamia tunteja
Hinta
55 EUR + alv 24 % (yht. 68,20 EUR)
Seuraava toteutus
29 joulukuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
muutamia tunteja
Hinta
55 EUR + alv 24 % (yht. 68,20 EUR)
Seuraava toteutus
29 joulukuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Oletko valmis? Ilmoittaudu koulutukseen!

Tuloksellinen myyntityö -verkkokurssi

Taitotalo

Tuloksellinen myyntityö -verkkokurssilla aloitat matkasi myynnin ammattilaiseksi. Opit myyntityön vaiheet ja myyntityöhön liittyviä termejä sekä pohdit omia vahvuuksiasi ja kehityskohteitasi myyntityössä. 

Ilmoittautumisia käsitellään seuraavan kerran elokuun alussa viikolla 32. Voit kuitenkin ilmoittautua kurssille läpi kesän!

Kurssin käytyäsi sinulla on hyvä käsitys, mitä onnistunut myyntityö on ja mitä se sinulta vaatii. Opit kurssilla muun muassa analysoimaan asiakkaiden ostokäyttäytymistä, tunnistamaan myyntiprosessin vaiheet ja argumentoimaan eri vaiheissa tehokkaasti. Lisäksi pohdit omaa myyntihenkisyyttäsi sekä omia vahvuuksiasi ja kehityskohteitasi tuloksekkaan myynnin tekemisessä. Oppimasi asiat auttavat sinua kehittymään myyntityössä ja ymmärtämään asiakkaitasi paremmin. 

Teemat

 • Johdanto ja tavoitteet myyntityöhön
 • Myynnissä kehittyminen
 • Myynnin kokonaiskuva
 • Myyntihenkisyys
 • Asiakkaan ostokäyttäytyminen
 • Myynnissä onnistuminen
 • Myyntitapahtuman vaiheet
 • Pohdinta- ja harjoitustehtäviä

Kurssi on verkossa suoritettava itseopiskelupaketti, joka sisältää videoita, luettavaa materiaalia ja itsenäisesti suoritettavia pohdintatehtäviä. Kurssilla oppimiasi asioita pääset lisäksi testaamaan monivalintakysymysten avulla. Kurssisuoritus on hyväksytty, kun vähintään 80 % harjoitustehtävien vastauksista on oikein. Kurssin voit suorittaa joustavasti oman aikataulusi mukaisesti, ja sen suorittaminen vaatii muutamia tunteja. 

Kun ilmoittautumisesi kurssille on käsitelty, saat laskun. Kun maksu näkyy meillä suoritettuna, saat tunnukset verkkokurssille.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

29 joulukuuta, 2024

 • Etätoteutus
 • Verkossa
 • suomi

Kohderyhmä

Koulutus sopii myyntiuransa alkuvaiheessa oleville henkilöille, jotka haluavat kehittää osaamistaan myyntityössä. Kokeneille myyntityön ammattilaisille kurssi tarjoaa mahdollisuuden päivittää omaa osaamista, ja se toimii myös hyvänä pohjana henkilökohtaisten myyntityöhön liittyvien kehityskohteiden määrittelyssä.

Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo on Suomen suurin aikuisten ammatillinen kouluttaja ja yritysten kumppani. Laitamme likoon kaiken kokemuksemme, koulutamme ja valmennamme rohkeita työelämän osaajia.  Taitotalon koulutukset ja valmennukset on suunniteltu siten, että opiskelu on yhdistettävissä kiireiseenkin elämänrytmiin. Koulutusta on päivisin, iltaisin sekä verkossa. Lähikoulutuksia...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu