Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

IPMA C -sertifiointikoulutus

Tieturi
Yhteenveto
2 päivää
1 550 EUR + alv 24 %
Koulutus
Helsinki
Alkavat koulutukset
Helsinki
1 550 EUR
26.10.2020

Helsinki
1 550 EUR
23.11.2020
Tieturin koulutukset

IPMA C -sertifiointikoulutus


Kurssin käymällä saat hyvät valmiudet suorittaa IPMA C sertifiointi, sillä koulutus muodostuu IPMA C teoriakokeen perustana toimivan Individual Competence Baseline 4.0 (ICB) tiedoista ja rakenteesta. ICB 4.0 käydään osio osiolta läpi. Näin projektipäällikönä syvennät projektin suunnittelu- ja seurantataitojasi. 
Jos vastuullasi on laajoja projektikokonaisuuksia, on tuiki tärkeää saada oikeat menetelmät ja prosessit haltuun, jottei työnteko levähdä käsiin. Mutta kuinka säilyttää fokus, jos hallittava asiakokonaisuus on laaja? IPMAn (International Project Management Association) kehittämä C-tason sertifikaatti on suunniteltu osoittamaan, että sinulla on eväät vaativaan projektinhallintaan.
IPMA C sertifioitumistilaisuuden järjestää Projektiyhdistys (PRY). Sertifiointi edellyttää teoriakokeen ja workshopin hyväksyttyä suorittamista. Koska näiden kustannus on merkittävä, on läpipääsyä hyvä varmistaa sertifioitumiseen valmistavalla koulutuksella.
We offer IPMA C certification preparation training also in English.

Koulutus rakentuu teoriakokeen perustana toimivan IPMAn Individual Competence Baseline 4.0 teoksessa esitetyistä tiedoista. Koulutus- ja keskusteluosioiden lomassa hyödynnetään oikeata teoriakoetta simuloivia testikysymyksiä. 
Johdanto IPMA C sertifioitumiseen

IPMA C-sertifikaatin esittely
IPMA C-sertifikaattitesti
Vaatimukset sertifioitumiselle
Testiprosessi, hakemusdokumentit, koe, kokeen arviointi

ICB 4.0 Standard (Individual Competence Baseline)

Standardin ja pätevyyden konseptin esittely
Viitekehys ja Pätevyys/Pätevyyden elementit
Pätevyyselementit (PE) ja niiden Keskeiset Pätevyyden Indikaattorit (KPI)
Koekysymykset ja valmentautumisharjoitukset liittyen jokaiseen PE:hen

Näkökulmapätevyydet - ICB 4.0 mukaisesti:
Ulkoiset tekijät käynnistävät, vievät eteenpäin, tukevat ja hallinnoivat jokaista projektia, ohjelmaa ja salkkua. Ihmiset, organisaatio ja yhteisöt vaativat ylimääräisiä ja erilaisia asioita. On harvinaista, että joku projekti tai ohjelma toteutettaisiin tyhjiössä – niihin vaikuttavat niiden organisatoriset, yhteisölliset ja poliittiset olosuhteet.Tämä osuus sisältää 5 pätevyyselementtiä:

Strategia
Hallinto, rakenteet ja prosessit
Standardien ja määräysten noudattaminen
Valta ja kiinnostus
Kulttuuri ja arvot

Ihmispätevyydet - ICB 4.0 mukaisesti:
Tämä pätevyysalue kuvailee henkilökohtaisia ja sosiaalisia pätevyyksiä, joita projektin, ohjelman tai salkun onnistuminen vaatii siinä työskentelevältä yksilöltä.Tämä osuus sisältää 10 pätevyyselementtiä:

Itsetuntemus ja itsensä johtaminen
Henkilökohtainen rehellisyys ja luotettavuus
Henkilökohtainen viestintä
Suhteet ja sitoutuminen
Johtajuus
Ryhmätyö
Ristiriidat ja kriisit
Oivaltaminen
Neuvottelu
Tulossuuntautuneisuus

Käytäntöpätevyydet - ICB 4.0 mukaisesti:
Kaikki toteutusympäristön vaikutukset ja vaatimukset yhdistyvät, kun organisaatio aloittaa uuden projektin, ohjelman tai salkun. Projektissa, ohjelmassa tai salkussa työskentelevän yksilön on huomioitava kaikki nämä vaikutukset ja vaatimukset.Tämä osuus sisältää 13 pätevyyselementtiä:

Toteutusmalli
Vaatimukset ja tavoitteet
Laajuus
Aika
Organisaatio ja informaatio
Laatu
Talous
Resurssit
Hankinta
Suunnittelu ja ohjaus
Riskit ja mahdollisuudet
Sidosryhmät
Muutos ja muuntaminen

Projektiliiketoiminta - online koulutuspaketti

Projektitaitojen kehittämisen ja sertifioitumiseen kertaamisen tueksi avaamme sinulle pääsyn 2 kk ajaksi projektityökoulutuspakettiimme kurssin jälkeen.
Tämä on kattava itseopiskelupaketti, joka sisältää kaikki projektityön vaiheet.
Jokainen koulutuspaketin kuudesta teemasta koostuu useasta eri tallenteesta. Näiden nimet selkeästi kertovat sisällön, joten pystyt helposti valitsemaan itsellesi olennaiset aiheet. 

Tieturi

Tieturi

Tieturi – valmentaa paremmaksi

Tieturi on koulutuksen edelläkävijä, jonka kasvattaa yksilöiden ja organisaatioiden osaamista ja tuottavuutta. Autamme kohtaamaan liiketoiminnan muutokset ja kääntämään ne voimavaraksi. Olemme alan monipuolisin toimija ja tarjoamme sekä avoimia että yritysten tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia. Erityisiä osaamisalueitamme ovat ohjelmistokehitys, projektityö, infrastruktuuri, tiedonhallinta...


Lue lisää kouluttajasta Tieturi ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta IPMA C -sertifiointikoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kohderyhmä


Suosittelemme, että osallistujat tutustuvat IPMA C -tason sertifiointivaatimuksiin ja -hakemukseen, johon sisältyy osaamisjäsentelyyn perustuva itsearviointi ja projektikokemusta painottava CV. Hakemuksen voi myös lähettää PRY:lle jo ennen koulutusta: lomake ja tarkemmat hakuohjeet löytyvät Projektiyhdistyksen kotisivuilta.
Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 13 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta IPMA C -sertifiointikoulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: