Potilassiirtojen Ergonomiakortti® -kouluttajakoulutus, Espoo Algol Trehab

Työterveyslaitos, paikassa Espoo
Kesto
2 päivää
Hinta
780 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
19 marraskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
2 päivää
Hinta
780 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
19 marraskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
alkaen 780 EUR + alv 24 % / osallistuja

Potilassiirtojen Ergonomiakortti® -kouluttajakoulutus, Espoo Algol Trehab

Potilassiirtojen Ergonomiakortti® -kouluttajakoulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, joilla on hyväksytysti suoritettu Potilassiirtojen Ergonomiakortti® - peruskorttikoulutus. Kouluttajakoulutus antaa osallistujalle pätevyyden toimia Potilassiirtojen Ergonomiakortti® -kouluttajana.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa osallistuja käy läpi seuraavat osa-alueet:1) Potilassiirtojen Ergonomiakortti® -koulutuksen sisältö ja koulutusten järjestäminen 2) Kouluttajan asiantuntijuuden syventäminen, vastuut ja velvollisuudet3) Potilassiirtojen ja liikkumisen avustamisen ohjaamisen ja opettamisen periaatteet4) Potilassiirto- ja liikkumisen avustamistilanteiden arviointi ja palautteen antaminen5) Käytännön kokeen toteuttaminen.Ennen koulutuspäiviä tehdään ennakkotehtävä verkossa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

19 marraskuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Espoo

Kohderyhmä

Potilassiirtojen Ergonomiakortti® - peruskorttikoulutus on sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, alan opettajille ja opiskelijoille suunnattu koulutus, jonka tarkoituksena on lisätä hoitotyön työ- ja potilasturvallisuutta. Koulutus antaa tiedolliset ja taidolliset valmiudet turvalliseen liikkumisen avustamiseen, potilassiirtoihin ja työkäytäntöjen kehittämiseen.

Koulutuspaikka

Algol Trehab Oy, EspooKustannukset

967,20 EUR

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Potilassiirtojen Ergonomiakortti® -kouluttajakoulutus, Espoo Algol Trehab? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työterveyslaitos
Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...

Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu