Taitoa digifasilitointiin -verkkovalmennus

Työterveyslaitos, Verkossa
Hinta
195 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
Koulutukseen on jatkuva haku. katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Hinta
195 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
Koulutukseen on jatkuva haku. katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
alkaen 195 EUR + alv 24 % / osallistuja

Taitoa digifasilitointiin -verkkovalmennus

Oppiminen ja kehittäminen on siirtynyt digitaalisille alustoille. Useimmille asiantuntijoille ja esihenkilöille digitaalisesta fasilitoinnista onkin tullut keskeinen työelämätaito, jolla varmistetaan tehokas työskentely ja kaikkien osallistuminen. Taitoa digifasilitointiin -verkkovalmennus tarjoaa polun taitavampaan digifasilitointiin: työkaluja, hyviä toimintatapoja, tukea ja käytännön esimerkkejä. Valmennuksen opeilla varmistat sujuvan ja tuloksellisen työn digitaalisessa ympäristössä.

Koulutuksen sisältö

Verkkovalmennus koostuu viidestä osiosta, joita seuraa oman fasilitointikokeilun suunnittelu ja toteutus eli pääset testaamaan kaikkea oppimaasi käytännössä.

Digifasilitoinnin mahdollisuudet

Opit perusasiat vuorovaikutteisesta kehittämisestä ja digifasilitoinnin eduista. Saat myös hyvän käsityksen, millaisissa tilanteissa voit hyödyntää digifasilitoinnin taitojasi.

Lähtökohdat

Saat selkeän kuvan fasilitoijan erilaisista tehtävistä ja opit hyvän ohjauksen tunnusmerkit.

Suunnittelu

Saat selkeät askelmerkit ja työkalun kehittämisen suunnitteluun.

Toteutus

Opit hyödyntämään erilaisia digityökaluja ja tehtäviä. Saat myös vinkkejä ryhmän vuorovaikutuksen tukemiseen.

Arviointi

Tunnistat arvioinnin hyödyt ja saat työkalut arvioinnin toteuttamiseen.

Kokeiluni

Valmistelet fasilitointikokeilusi vaihe vaiheelta, toteutat sen käytännössä ja arvioit onnistumista.

Kukin osio koostuu monipuolisista oppimateriaaleista ja harjoitustehtävistä. Yhden osion läpikäymiseen on hyvä varata aikaa tunnin verran. Oman fasilitointikokeilun suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin kuluva aika riippuu valitsemasi kokeilun laajuudesta.

Valmennuksen sisällöt perustuvat oppimista ja kehittämistä koskevaan tutkimustietoon, joka on paketoitu käytännönläheiseen muotoon.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Koulutukseen on jatkuva haku.

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

Taitoa digifasilitointiin -verkkovalmennus on suunnattu asiantuntijoille ja esihenkilöille: jokaiselle, joka työskentelee projektien parissa, järjestää kokouksia tai kehittämistilaisuuksia. Valmennuksen opeista hyötyvät niin aloittelijat kuin kokeneet fasilitoijat.

Verkkovalmennukseen voi osallistua ryhmänä työyhteisön kanssa, jolloin verkkovalmennus voidaan toteuttaa itseopiskeluna, valmentajan tukemana tai lisäpalveluilla, kuten webinaareilla tai työpajoilla, höystettynä. Verkkovalmennukseen voi osallistua myös yksittäisenä henkilönä itseopiskellen.

Kustannukset

241,80 EUR

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taitoa digifasilitointiin -verkkovalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työterveyslaitos
Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...

Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu