YT neuvottelut tulossa - Foorumi

12.1.2010 16.25   Nimetön

Päivää! onko edes olemassa mitään kurssia, joka valmistaisi YT-neuvotteluihin, kuten miten niissä tulee edetä oikeaoppisesti jne. Kummankin näkökulmasta, esimiehen ja työntekijän.


RE: YT neuvottelut tulossa
13.1.2010 9.00   Koulutus.fi

Hei, Koulutusneuvoja

Suosittelen, että katsot koulutushakumme kategorian Johtaminen ja Juridiikka. Niiden altaa löytyy varmasti sopivia vaihtoehtoja YT-neuvotteluihin valmistautumisessa.

Ystävällisin terveisin,
Koulutus.fi:n neuvonta


RE: RE: YT neuvottelut tulossa
19.1.2010 9.18   ToimistoSissit Oy
post

Hei! ToimistoSissit järjestää 16.3.2010 sihteereille ja assistenteille valmennuspäivän: Organisaatio muutoksessa - miten jaksan itse ja tuen myös työyhteisöäni tilanteessa? Tämä valmennuspäivä on suunniteltu tukemaan sihteeri/assistenttiportaan henkilöstöä yritysten muutostilateissa eli esim. YT-neuvottelujen ollessa ajankohtaisia. Valmennus tukee nimenomaan niitä, jotka jäävät työyhteisöön: miten he saavat kasattua itsensä tilanteessa ja pystyvät toimimaan työyhteisöä rakentavasti ja tukevasti muutostilanteessa. Toinen aihetta sivuava valmennuksemme pidetään 23.3. Motivoitunut työntekijä on tuottava! Löydä työmotiivisi - lisää työviihtyvyyttä ja tehokkuuttasi työssä. YT-neuvottelut rasittavat työyhteisöä. Työntekijöiden vähentyessä yksittäisten työntekijöiden työmäärä usein lisääntyy, kuten myös tehokkuusvaatimukset. Tässä tilanteessa on hyvin tärkeää valaa uskoa ja intoa työhön työyhteisöön jääville. Neuvottelujen aikana ja niiden jälkeen on tärkeää löytää uudelleen työmotivaatio tilanteessa, jossa oma toimenkuva on mahdollisesti muuttunut ja työn arki elää murroksessa. Koulutuksistamme löydät lisätietoja koulutus.fi -palvelun kautta Toimisto/Hallinto-osiosta. Mikäli osallistujia tilaisuuksiin on useampia, kannattaa pyytää ryhmätarjousta. Voitte myös kääntyä puoleemme, mikäli haluatte yrityksellenne oman, tarpeisiinne räätälöidyn valmennustilaisuuden. Löydätte tietomme koulutus.fi-palvelusta. Voimme tehdä tarjouksen johdolle tai alaisille suunnatuista valmennuksista YT-tilanteessa, jos kerrotte mihin ongelmiin toivotte apua valmennuksella. Ystävällisin terveisin Taija Uusikumpu Verkoston koordinaattori ToimistoSissit Oy


Löydä koulutuksia aiheesta:
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.