🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Näyttää 1-11 koulutusta 11 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-11 koulutusta 11 tuloksesta

Henkilöstöjohtamisen koulutus on panostus yrityksen kokonaisvaltaiseen menestykseen

Paraskin liikeidea vaatii taakseen motivoituneen ja osaavan henkilöstön. Henkilöstöjohtamisen roolia yrityksen menestyksessä ei voi vähätellä. Jokaisen yrityksen tehokas ja kestävä liiketoiminta lähtee hyvinvoivasta henkilöstöstä. Tehtäväänsä sitoutunut ja velvollisuutensa tiedostava henkilöstö on motivoitunut työskentelemään yrityksensä parhaaksi.

Henkilöstön strategisesti taitava ja hyvinvoinnin huomioon ottava johtaminen ei ole itsestäänselvyys. Yrityksen henkilöstöpäälliköiden ja muiden johtotehtävissä toimivien työntekijöiden on hyvä kehittää tietojaan ja taitojaan säännöllisen koulutuksen avulla. Henkilöstöjohtamisen koulutus on panostus yrityksen kokonaisvaltaiseen menestykseen. Opastusta saa niin henkilöstön tehokkaaseen organisointiin, rekrytointiin kuin hyvinvointiin.

Henkilöstöjohtamisen koulutus on erinomainen tapa omaksua alan uusinta tietoa. Henkilöstöjohtamisen parempi ymmärrys vaikuttaa yrityksen toimintaan kokonaisvaltaisesti. Säännöllinen henkilöstöasioissa kouluttautuminen parantaa yrityksen kilpailukykyä monella eri tasolla aina onnistuneista rekrytointivalinnoista parempaan asiakaspalveluun.

Sekä etä- että kontaktiopetukseen perustuvat koulutukset antavat tietoa esimerkiksi:

  • erilaisista johtamis- ja ratkaisumalleista
  • henkilöstön kehittämisstrategioista
  • rekrytoinnista
  • työyhteisön hyvinvoinnin edistämisestä.

Henkilöstöjohtamisen koulutus parantaa yrityksen rekrytointia

Rekrytointi on henkilöstöjohtamisen parissa työskentelevien suurimpia vastuutehtäviä. Parhaiden työntekijöiden saamiseksi henkilöstörekrytoinnista vastaavien tulee olla alan pulssilla jatkuvasti. Henkilöstöjohtamisen koulutus tarjoaakin uusia näkökulmia työntekijöiden rekrytointiin.

Muun muassa työhaastatteluihin ja henkilöstösuunnitteluun pureutuva koulutus perehdyttää rekrytoijat oikeiden valintojen tekemiseen. Rekrytoinnin asiantuntijan ohjauksessa opit myös, kuinka hyvin suunnitellulla hakuprosessilla houkutellaan parhaimmat hakijat.

Tarkka ja onnistunut rekrytointiprosessi tuo yritykseen motivoitunutta työvoimaa, joka on sitoutunut ja valmis panostamaan työtehtäviinsä. Henkilöstöjohtamisen koulutus antaa myös tietoa työntekijöiden sujuvasta perehdytyksestä ja niin uuden kuin vanhankin henkilökunnan kehittämisestä.

Henkilöstöjohtamisen koulutus vastaa muuttuvien markkinoiden asettamiin haasteisiin

Tarkkanäköinen henkilöstöjohtaminen pitää sisällään kannattavia ja kauaskantoisia päätöksiä sekä jokaisen työntekijän huomioivan johtamistyylin. Henkilöstöjohtamisen koulutus herkistää henkilöstö-alan ammattilaisia käyttämään erilaisia johtamis- ja organisointityylejä tulosten takaamiseksi.

Markkinoiden muuttuessa myöskään yrityksen sisäiset toimet ja henkilöstön organisointi eivät voi pysyä samana. Henkilöstöjohtamisen parissa säännöllisesti kouluttautuminen takaa, että yrityksen henkilöstöhallinnointi on kilpailukykyistä modernissa yritysmaailmassa.

Esimerkiksi eri ammattinimikkeiden ja työnkuvien uudelleenjärjestely kuuluvat henkilöstöjohtamisen tämänhetkisiin ydinkysymyksiin. Nopeatempoisessa yritysmaailmassa pärjäävät ne yritykset, jotka pystyvät koordinoimaan työtehtävät tehokkaimmin jokaisen työntekijän vahvuuksia ja alan vaatimuksia vastaaviksi.

Palaa sivun alkuun

Toimi näin

Etsi ja löydä sinua kiinnostava koulutus


Pyydä lisätietoa tai ilmoittaudu


Koulutuksenjärjestäjä on sinuun yhteydessä

Vertaile koulutuksia