Näyttää 1-20 koulutusta 48 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-20 koulutusta 48 tuloksesta

Tietoturva- ja tietosuoja-asiat ovat kinkkisiä. Jos työskentelet tietoturvan tai tietosuojan parissa, on hyvä päivittää omia tietojaan aiheesta aina tasaisin väliajoin. Tietoturvan ja tietosuojan koulutukset ovat hyödyllisiä monelle. Onneksi myös tietoturvan ja tietosuojan aiheista on saatavilla myös etä- ja verkkokoulutuksia, jotka voit suorittaa missä tahansa. Etäkoulutuksissa kouluttaja on samaan aikaan kanssasi linjoilla, jolloin voit kysyä tarkentavia kysymyksiä koulutuksesta. 

Vertaile koulutuksia
Katso videoesittelyjä
Inspiraatioksi
Case STEK – Kyberturvallisuuden ...
Asiakasreferenssi: Elisa Santa Monica

Lue, miten ammattikorkeakoulussa opiskeleville tekniikan opiskelijoille tuotetaan yhdessä asiantuntijoiden kanssa kyberturvallisuuden peruskurssi, jota oppilaitosten opettajat valmennetaan vetämään.

Lue lisää
Säästä IT-koulutuskuluissa – han...
Arrow ECS Education -koulutuskortti

Arrow ECS Education -koulutuskortti lisää joustavuutta organisaatiosi IT-ammattilaisten kouluttamiseen: kullekin henkilölle voidaan laatia yksilöllinen koulutussuunnitelma laajan kurssivalikoimamme ja -aikataulun pohjalta ja maksu voidaan hoitaa keskitetysti yrityskohtaisen koulutuskortin avulla. 

Lue lisää
Case IFOLOR – Oppia palomuureista
Asiakasreferenssi: Elisa Santa Monica

Ifolor on hankkinut palomuurinsa Fortinetilta, joka on Elisa Santa Monican kumppani. Koulutuksen niiden käyttöön Ifolor päättikin varata ESM:lta.

Lue lisää