Suodata
IT / Tietoliikenne
Toteutustapa
Koulutustyyppi
Paikka
Näytä kaikki suodattimet
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-6 koulutusta 6 tuloksesta
Mainokset

Lisää samankaltaisia koulutusaloja

VMwaren ohjelmistot helpottavat yrityksen tietohallintoa

VMware -ohjelmistot ovat VMware Inc. yrityksen tarjoamia x86-alustan virtualisointi- ja pilvi-infrastruktuuriratkaisuja. VMwaren ohjelmistojen koulutukset helpottavat yrityksesi tiedonhallintaa palvelinvirtualisoinnin sekä työpöytien ja sovellusten virtualisoinnin hallinnan kautta.

VMware-ohjelmistojen kehittäjät lupaavat virtualisaation lisäävän dramaattisesti IT-resurssien käytettävyyttä, suorituskykyä ja käyttöastetta. Yhden tietokoneen alaisuuteen siirrettävät palvelimet ja päätteet helpottavat niiden hallintaa ja lisäävät joustavuutta toimimalla virtuaalikoneina. Ennen virtualisointia tietokoneiden resurssien huono hyötykäyttö on tavallista, mutta virtualisoinnin jälkeen tilanne on päinvastainen.

Valitsemalla luotettavan alustan virtualisoidulle datakeskukselle vältät turhaa riskiä ja häiriöaikaa. Vakaan perustan luominen on ensimmäinen askel menestyksekkään virtuaalisen infrastruktuurin rakentamiselle. VMwaren tarjoamilla ohjelmistoilla täydennät virtuaalisen alustan ja pidät sen päivitettynä. Tarvitset lujan perustan lisäksi oikeat ohjelmistot pyörittääksesi yrityksesi tietohallintoa.

VMwaren tarjoamat pilvipalvelut lisäävät tietoturvallisuutta verrattuna yritysten omiin perinteisiin IT-ratkaisuihin, koska VMwaren asiantuntijuuden kautta sillä on vankka tietämys tietoturvallisuudesta.

Virtualisoinnin avulla yrityksesi voi saavuttaa laitteistoinvestoinneissa huomattavia säästöjä ja vähentää kustannuksia. Infrastruktuurin yksinkertaistaminen johtaa palveluiden parempaan tasoon ja laadukkuuteen. Virtualisointi helpottaa linjaamaan tietohallinnon tavoitteet yrityksesi liiketoiminnan tavoitteiden kanssa yhteensopiviksi.

VMwaren ohjelmistojen koulutuksella säästät selvää rahaa

Ohjelmistojen kokonaiskustannuksien edullisuus on huomattava verrattuna muihin vastaaviin ohjelmistoihin. Selvää rahaa säästyy laitteiston tehokkaammassa kuormittamisessa erityisesti isoissa konesaleissa, mutta säästö näkyy myös pienemmissä organisaatioissa ja ympäristöissä. Laitteiden määrän vähentyessä yritysten toiminta muuttuu myös ympäristöystävällisemmäksi, koska muun muassa sähkönkulutus laskee.

VMwarella on yli 50 000 teknologia- ja konsulttiyhteistyökumppania. Tämän verkoston avulla yritys on kehittänyt ratkaisuja, jotka sopivat asiakkaiden jo olemassa oleviin tietokonelaitteistoihin ja -ohjelmistoihin. VMwaren ohjelmistot sopivat todistetusti kaiken kokoisille yrityksille, joilla on tarvetta tietokoneiden virtualisaatiolle. VMware huomioi tarjoamissaan ohjelmistoissa pienten ja keskisuurten yritysten yksilölliset tarpeet.

Palaa sivun alkuun