Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kaupan alan ammattilaiseksi, työvoimakoulutus

Amiedu
Yhteenveto
2.9.2019 09:00
   
Helsinki
Työvoimakoulutus

Sisältö

Sisältö rakentuu opiskelijan henkilökohtaisten ammatillisten kehittymistavoitteiden ja työssäoppimispaikan työtehtävien perusteella. Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi, myynti tutkinnon osan mukaan rakentuu tutkinnon suorittajan henkilökohtainen ammatillinen kehittymistavoite.

Toteutus

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen ja tutkinnon sopivuus hakijalle. Hakijan ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteet arvioidaan. Arvioissa voidaan huomioida myös hakijan työssäoppimisenpaikan kehittämistarpeet.
Suunnitelma tutkinnon osan suorittamiseksi ja puuttuvan osaamisen hankkimiseksi tehdään yhdessä osatutkintoa suorittavan opiskelijan, työpaikan edustajan ja koulutuksen järjestäjän kesken. Puuttuva osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti pääasiassa omissa työtehtävissä. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat lähioppiminen ja itseopiskelu. Opiskelijalla tulee olla työharjoittelun aikana mahdollisuus osallistua erilaisiin myynnin perusteiden mukaisiin työtehtäviin, joissa osaaminen tutkinnon osan suorittamista varten voidaan arvioida. Osa tutkintotodistuksen saaminen edellyttää, että tutkinto-opiskelija osoittaa hallitsevansa myynnin tutkinnon osan perusteiden mukaisen ammattitaidon ja osaa toimia sitä vastaavissa työtehtävissä.
Ammatillisen osaamisen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustaja sekä tutkinnon suorittaja itse.

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Hurraamme sinun tiimisi puolesta!

Maailma on täynnä upeita tuotteita ja palveluita. On asiakaskokemuksesta kiinni, mitkä erottuvat joukosta. Myynnin ja asiakastyön pulmiin saat apua Brikin valmennuksista.