Ikärajapassi

Stadin AO
Yhteenveto
3 tuntia
21,77 EUR + alv 24%
suomi
Haku päättyy: 2.4.2023
Koulutus
Helsinki

Alkavat koulutukset
Helsinki
21,77 EUR
5.4.2023

Helsinki
21,77 EUR
3.5.2023

Helsinki
21,77 EUR
7.6.2023
Stadin AO

Ikärajapassi

Työskenteletkö kassahenkilönä myymälässä, jossa myydään ikärajavalvottuja tuotteita tai onko suunnitelmissasi suuntautua työskentelemään vähittäiskaupan työtehtäviin? Ikärajapassi edellytetään kaikkien kaupparyhmien kassatyöntekijöiltä.

Tässä koulutuksessa perehdytään kaupan vastuulliseen toimintaan ikärajavalvottavien tuotteiden osalta. Ikärajavalvottuja tuotteita ovat mm.
- alkoholijuomat
- tupakkatuotteet ja -välineet
- nikotiinivalmisteet
- rahapelit
- tietokone- ja konsolipelit sekä aikuisviihde
- ilotulitteet

Tuotteiden myynnin ikärajoituksia säädetään pääasiassa laissa. Myymälä ja vähittäiskauppa on velvollinen varmistamaan, ettei näitä tuotteita myydä alaikäisille. Tämän koulutuksen avulla opit toimimaan ikärajavalvottavien tuotteiden myyntitilanteissa. Ikärajapassikoulutus on osa päivittäistavarakaupan ikärajavalvottavien tuotteiden omavalvontaa.

Koulutuksessa perehdyt ikärajavalvontaa ohjaaviin lakeihin, ikärajavalvottavien tuotteiden vähittäismyynnin valvontaan, saat ratkaisuvaihtoehtoja haastaviin myyntitilanteisiin kassalla ja perehdyt esihenkilön vastuualueisiin ikärajavalvottujen tuotteiden myynnissä ja valvonnassa.

Koulutus toteutetaan itseopiskeluna ja lähiopiskeluna. Lähiopetus toteutetaan 3 tunnin kokonaisuutena, jonka lisäksi opiskelija voi opiskella itseopiskeluna tarpeen mukaan. Opiskelun lopuksi suoritetaan testi. Verkko-opiskelumateriaalissa voit testata osaamistasi harjoituksilla, kunnes koet olevasi valmis testiin. Harjoitukset simuloivat todellisia myyntitilanteita.

Tavoitteet
Ikärajapassin suorittamisen tavoitteena on parantaa vähittäiskaupan kassahenkilöstön myynti- ja valvontataitoja ikärajavalvottavien tuotteiden myynnissä. Tavoitteena on myös, että ikärajavalvottuja tuotteita ei päädy alaikäisille, koska ne aiheuttavat väärinkäytettyinä monenlaisia ongelmia. Koulutuksen myötä varmistetaan myös lakiin perustuva myynnin omavalvonta, eli ikärajatarkastusten kirjaaminen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ikärajapassi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä


Työskenteletkö kassahenkilönä myymälässä, jossa myydään ikärajavalvottuja tuotteita tai onko suunnitelmissasi suuntautua työskentelemään vähittäiskaupan työtehtäviin? Ikärajapassi edellytetään kaikkien kaupparyhmien kassatyöntekijöiltä.

Tutkinto / todistus

Koulutuksesta saa todistuksen.

Aikataulu

Tiedossa olevat koulutuspäivät vuonna 2023:

  • 1.3.2023 klo 13–16(Hakuaika päättyy 26.2.2023)
  • 5.4.2023 klo 13–16(Hakuaika päättyy 2.4.2023)
  • 3.5.2023 klo 13–16(Hakuaika päättyy 30.4.2023)
  • 7.6.2023 klo 13–16(Hakuaika päättyy 4.6.2023)

Koulutuspaikka


Paikka: Stadin AO, Teollisuuskatu 23 A2
00510 Helsinki. Koulutustila TEB120

Kouluttaja

Opettaja Sahlberg Rea

Lisätietoja: stadinao.tyollisyyskoulutukset(at)hel.fi

Kustannukset

Hinta 27€ sisältää alv:n 24%, oppimateriaalin sekä todistuksen.

Maksuton Helsingin työllisyyspalveluiden asiakkaille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ikärajapassi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

Opiskele itsellesi uusi suunta

Pohditko alan vaihtoa, uuden ammatin opiskelua tai kiinnostaako sinua kehittyminen nykyisessä työssäsi? Opiskelu Stadin AO:ssa avaa sinulle mahdollisuuksia löytää uusi suunta elämällesi. Stadin AO:lla on monipuolinen koulutustarjonta uuden ammatin opiskeluun ja ammatillisen osaamisen päivittämiseen. Se sisältää 27 ammatillista perustutkintoa, yli 30...


Lue lisää kouluttajasta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Teollisuuskatu 23
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
stadinao.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ikärajapassi täytä seuraavat tiedot: