Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

ACTP Certification Program for Professional Coaches and Leaders, Step 2

CoachCompanion / Positive Solutions
Yhteenveto
8 päivää
2 900 EUR + alv 24 % (yht. 3 596 EUR)
ruotsi, suomi
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
2 900 EUR
14.9.2022

Verkossa
2 900 EUR
21.9.2022

ACTP Certification Program for Professional Coaches and Leaders, Step 2

ACTP Certification Program for Professional Coaches and Leaders, Step 2

2. vaihe kohti kansainvälistä ICF sertifikaattia (1. vaihe on CoachCompanionin Diplomikoulutus tai vastaava 60+ tuntia ICF: n laatutarkastettua ja coachkohtaista koulutusta.

CoachCompanionin on International Coach Federationin (ICF) akkreditoima ja meillä on heidän lupa sertifioida itse osanottajat. Konseptimme on hyväksi todettu ja monen vuoden kehityksen tulos.

Haluatko kohottaa professional coaching -osaamisesi uudelle tasolle? Haluatko saada kansainvälisen sertifioinnin, löytää omat voimasi ja potentiaalisi itsetuntemuksesi kasvaessa? Silloin sertifiointiohjelmamme on juuri sinua varten. Koulutuksen aikana keskitymme ICF: n 11 ydinosaamiseen ja poraudumme vielä syvemmälle kuin Diplomikoulutuksessa.

Miksi CoachCompanion?

CoachCompanion on yksi harvoista coachingyrityksistä Suomessa ja Ruotsissa, jolla on ICF:n (International Coach Federation) lupa sertifioida osanottajat itse, sekä ACC (Associated Certified Coach) että PCC (Professional Certified Coach) tasolla. Konseptimme on hyväksi todettu ja monen vuoden kehityksen tulos.

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on tehdä sinusta tähti coachien keskuudessa. Riippumatta siitä haluatko käyttää coachaustasi ammattilaisena tai coachaavana johtajana tai täysin eri yhteyksissä. Koska olemme itse tärkein väline coachingissä, painottuu koulutus merkittävästi henkilökohtaiseen kehitykseen. Tämä johtaa parempaan itsetuntemukseen ja henkiseen kasvuun. Koko ohjelma teema on Self Mastery.

Sisältö

  • 8 koulutuspäivää, 1 päivä/kuukausi
  • 5 mentorcoaching tuntia
  • Aamu- ja iltapäiväkahvit
  • Ohjausta tarvittaessa
  • Osallistujia kannustetaan coachaamaan toisiaan koulutuspäivien välillä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta ACTP Certification Program for Professional Coaches and Leaders, Step 2, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Pohjatiedot:

CoachCompanionin Diplomikoulutus tai vastaava 60+ tuntia ICF: n laatutarkastettua ja coachkohtaista koulutusta.

Kenelle:

Diplomicoachit (ICF akreditoitu), jotka haluavat tulla ACC tai PCC sertifioiduiksi tai sertifioidut coachit, jotka sertifioinnin säilyttääkseen tarvitsevat koulutustunteja. Koulutus on sama riippumatta sertifiointitasosta. ACC ja PCC tason erottaa vaadittava asiakastuntimäärä – vähintään 100t ACC varten ja vähintään 500h PCC varten.

Aikataulu

Ohjelma toteutetaan kahdeksan koulutuspäivän aikana, noin 1 päivä/kuukausi.

Kouluttaja

Christine Suvanto

Christine Suvanto

ICF Master Certified Coach (MCC), CoachTrainer, Mentor Coach,

SDI Partner & Master Facilitator,

NLP Master Practitioner, Mental Trainer

Kustannukset

Hinta 2.900€+alv (3.596€ sis alv)

Koulutuksen voi maksaa osissa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta ACTP Certification Program for Professional Coaches and Leaders, Step 2? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

CoachCompanion / Positive Solutions

Positive Solutions / CoachCompanion / SDI 2.0

Positive Solutions kouluttaa ja kehittää yrityksiä, ryhmiä ja yksityishenkilöitä sekä coachauksessa että konfliktienhallinassa. Positive Solutions järjestää monenlaista koulutusta kahden päivän peruskursseista kansainvälisiin sertifiointeihin. Lisäksi tarjolla on myös räätälöityjä konsepteja ja koulutuksia asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Positive Solutionsin kouluttajat tietävät, mitä...


Lue lisää kouluttajasta CoachCompanion / Positive Solutions ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

CoachCompanion / Positive Solutions

Arabiankatu 12
00560 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.positivesolutions.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 65 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Johtamisen tehokurssit verkossa

Urano Oy:n tehokkaat johtamisen verkkokurssit mahtuvat kätevästi kalenteriin ja käyvät läpi kaiken oleellisen menestyäksesi johtajana.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta ACTP Certification Program for Professional Coaches and Leaders, Step 2 täytä seuraavat tiedot: