Have a Nice Conflict -työpaja

Positive Solutions, paikassa Suomi
Kesto
1 päivä
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
1 päivä
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Have a Nice Conflict -työpaja

Stressin, jatkuvan ärtyneisyyden ja ratkaisemattomien konfliktien vuoksi huonosti voivat työntekijät aiheuttavat yleensä tulonmenetyksiä, koska heidän työtehonsa heikkenee ja tuottavuutensa laskee. Työpaikan yhteistyöongelmat voivat olla vaikeasti ratkaistavissa, mutta meidän menetelmillämme voit kääntää vastoinkäymiset menestykseksi. Yritykset ja organisaatiot voivat säästää suuria summia opettelemalla viestimään, käsittelemään konflikteja ja kannustamaan tiimejä, johtajia ja työntekijöitä.

Have a Nice Conflict -työpajassa käytetään SDI 2.0 -työkalua, jolla kartoitetaan ihmisten käyttäytymisen taustalla piileviä kannustimia. SDI 2.0:n avulla voimme lisätä ryhmädynamiikkatietoutta, tunnistaa yksilön henkilökohtaiset vahvuudet ja käsitellä työryhmien ristiriitoja ja konflikteja.

Mitä konflikti maksaa?

Kun yritys haluaa säästää, leikataan yleensä tasaisesti kaikista toiminnoista (juustohöyläperiaate) tai sitten priorisoidaan poistamalla joitakin toimintoja kokonaan (kakkulapioperiaate). On kuitenkin olemassa järkevämpi tapa säästää rahaa, nimittäin perehtyminen organisaation vointiin. Tehokkaalla viestinnällä ja hyvällä konfliktien hallinnalla yritys voi säästää suuria summia. 

Kun kaksi henkilöä on konfliktitilanteessa, konflikti ei vaikuta pelkästään näihin kahteen henkilöön, vaan se vaikuttaa myös suoraan tai välillisesti koko tiimiin. Tiimi tai osasto voi jakautua kahteen vastakkaiseen leiriin, jolloin arvokasta aikaa kuluu omien kantojen muodostamiseen ja keskusteluihin, joita voi olla vaikea käsitellä. Monet seikat vaikuttavat luonnollisesti siihen, mitä yrityksesi voisi konfliktien ratkaisemisesta ja välttämisestä hyötyä, mutta tehokkailla työkaluilla, rohkeudella ja tahdolla voidaan tehdä suuria tuottoja.

Eurojen lisäksi säästyy muutakin, sillä konfliktien inhimilliset kustannukset ovat valtavat. Konfliktit aiheuttavat stressiä, jatkuvaa ärtyneisyyttä, sairauspoissaoloja, tuottavuuden laskua. Säästöjen lisäksi toimiva konfliktien hallinta edistää työhyvinvointia, luovuutta, sitoutuneisuutta ja yhteishenkeä, jotka puolestaan lisäävät tuottavuutta ja tehokkuutta. Pehmeillä arvoilla voit siis ansaita kovaa valuuttaa.

Faktat

Työpajan pituus:  ½ – 1 päivä

Ryhmäkoko: 4–17 henkilöä

Kieli:Järjestetään suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

Hinta: Pyydä tarjous! SDI kartoitus sisältyy hintaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Have a Nice Conflict -työpaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Kohderyhmä

Have a Nice Conflict on intensiivinen ja tehokas työpaja johtajille, esimiehille ja työntekijöille, jotka haluavat kehittää kykyään ennakoida ja ehkäistä tarpeettomia konflikteja ja luoda vahvoja ja tuottavia suhteita.

Työpaja auttaa sinua ja yritystäsi:

  • Ennakoimaan ja estämään henkilökohtaisia konflikteja.
  • Tunnistamaan erimielisyyksien ja konfliktien välisen eron.
  • Parantamaan kykyä käsitellä konflikteja, joita kaikesta huolimatta saattaa syntyä.
  • Parantamaan itsetuntemusta ja kartoittamaan tapojamme reagoida henkilökohtaisissa konfliktitilanteissa.
  • Pienentää ihmissuhdekonfliktien aiheuttamia kuluja.

Työkalumme sopivat niin suurille kuin pienillekin työryhmille ja johtoryhmille, kuten myös yksityishenkilöille ja pariskunnille. Yrityksen tai yhdistyksen oma kurssi Onko sinulla ryhmä, tiimi, jossa konfliktit aiheuttavat stressiä, rauhattomuutta ja tulonmenetyksiä, joiden vuoksi työntekijät voivat huonosti? Ota yhteyttä, niin räätälöimme tarpeisiisi sopivan työpajan.

Kustannukset

Pyydä yrityiskohtaista tarjousta!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Have a Nice Conflict -työpaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Positive Solutions
Positive Solutions Business & Life Oy Ab
Y tunnus 3251430-5
PL 12 00560 Helsinki

Positive Solutions for Business & Life

Positive Solutions kouluttaa ja kehittää yrityksiä, ryhmiä ja yksityishenkilöitä sekä coachauksessa että konfliktienhallinassa. Positive Solutions järjestää monenlaista koulutusta kahden päivän peruskursseista kansainvälisiin sertifiointeihin. Lisäksi tarjolla on myös räätälöityjä konsepteja ja koulutuksia asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Positive Solutionsin kouluttajat tietävät, mitä...

Lue lisää kouluttajasta Positive Solutions ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu