Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Fasilitointitaidot

Marckwort Koulutusyhtiöt
Yhteenveto
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Sopimuksen mukaan

Verkossa
Sopimuksen mukaan

Fasilitointitaidot

Fasilitointitaidot ja fasilitointityökalut auttavat toteuttamaan onnistuneen palaverin, työpajan, ideointitapaamisen tai koulutuksen. Fasilitoinnilla saat porukan osallistumaan, ideoimaan ja kehittämään yhdessä. Ei enää yksinpuhelua, vaan yhdessä tekemistä ja vahvempaa sitoutumista.

Kenelle fasilitointitaidot koulutus sopii? 

Koulutus sopii tiiminvetäjille, esihenkilöille, työpajojen vetäjille, kouluttajille ja kaikille, jotka järjestävät tilaisuuksia tai työpajoja, joissa on tavoitteena lisätä vuorovaikutteisuutta ja yhdessä ideointia etänä tai kasvotusten.

Fasilitointikoulutuksen tavoite ja sisältö 

Valmennuksessa opit, mitä fasilitointi on ja miten voit hyödyntää fasilitointia ryhmätilanteissa. Opit lisäämään vuorovaikutusta ja päätöksentekoa ryhmässä. Tavoitteena on, että saat oppia, oivalluksia ja useita työkaluja, joita voit käyttää onnistuneisiin ryhmien ohjauksiin. Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

  • Mitä fasilitointi on ja mihin kaikkeen sitä voi käyttää
  • Mitä tulee huomioida, kun fasilitoit
  • Fasilitointityökaluja erilaisiin tilanteisiin
  • Fasilitointi etänä
  • Harjoitellaan ja kokeillaan

Koulutus räätälöidään osallistujien tarpeeseen sopivaksi. Näin fasilitointikoulutuksessa on mahdollista valita juuri tilaajalle sopivia työkaluja ja opetella niiden käyttöä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Fasilitointitaidot , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Marckwort Koulutusyhtiöt

Marckwort Oy – Yrityksesi paras koulutuskumppani

Marckwortin asiantuntijoiden avulla parannat vuorovaikutusta yrityksesi sisällä ja asiakkaittesi kanssa, toteutat koulutukset jotka vastaavat nykypäivän vaatimuksia ja löydät ratkaisuja monikielisen viestinnän haasteisiin. Marckwortin laaja kokemus, monipuolinen osaaminen ja vuorovaikutukselliset koulutusmenetelmät auttavat yritystäsi menestymään.  Koulutustemme ja tutkimuspalveluidemme avulla tehostat henkilökuntasi vuorovaikutusta...


Lue lisää kouluttajasta Marckwort Koulutusyhtiöt ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Marckwort Koulutusyhtiöt

Keilaranta 16
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.marckwort.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 140 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Nuorten psyykkiseksi valmentajaksi?

Nuorten psyykkinen valmentaja -koulutus on voimaannuttava ja työnohjauksellinen. Ilmoittaudu 25.8. alkavaan ratkaisukeskeisen valmentajan koulutukseen!

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Fasilitointitaidot täytä seuraavat tiedot: