Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Adobe Acrobat Pro jatkokurssi

Corellia Helsinki Oy
Yhteenveto
1 päivä
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Koulutus
Adobe Acrobat Pro jatkokurssi

Adobe Acrobat Pro jatkokurssi

Adobe Acrobat on paljon muutakin, kuin tuttu ja turvallinen pdf-lukija. Acrobatin Pro-versiolla muokkaat PDF-tiedostoja monipuolisesti ja tehokkaasti. Tällä jatkokurssilla pääset pintaa syvemmälle sähköisten dokumenttien ja painokelpoisen aineiston luomisessa ja muokkaamisessa.

Sähköiset PDF julkaisut saadaan helposti rikastettua interaktiivisiksi dokumenteiksi. Videoiden ja toiminnallisuuksien käyttö monipuolistaa lukijan kokemusta, sekä tehostaa esitettävää viestiä. Pienetkin muutokset, kuten interaktiivisten linkkien ja kirjanmerkkien käyttö tekevät julkaisun käytöstä ja lukemisesta moninverroin tehokkaampaa.

Tiedostojen salaaminen, sähköiset allekirjoitukset sekä julkaisujen esteettömyys ovat hyviä esimerkkejä Acrobat Pron tehokkaammasta hyötykäytöstä, joka jää useimmilta käyttäjiltä huomioimatta. Kurssin jälkeen tunnet nämäkin aiheet muutenkin, kuin vain nimeltä.

Painokelpoiset PDF-tiedostot syntyvät helposti suoraan Adoben muilla ohjelmilla, mutta kuinka teet painokelpoisen tiedoston Microsoftin Wordistä. Tutustumme kurssilla painokelpoisen aineiston vaatimuksiin ja tarvittaviin asetuksiin. Käytämme esimerkeissä Adoben ja Microsoftin ohjelmistoja. Lisäksi kurssilla tutustutaan painokelpoisten PDF-tiedostojen tarkistamiseen ja korjaamiseen Acrobatin työkaluilla.

Tällä jatkokurssilla opit mm.

  • monipuolisia tapoja muokata tiedostoja
  • käsittelemään skannattuja dokumentteja
  • rikastamaan sähköisiä dokumentteja
  • luomaan PDF-lomakkeita
  • luomaan ja tarkistamaan painokelpoisia PDF-tiedostoja
  • Hyödyntämään Document Cloud pilvipalvelua

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Adobe Acrobat Pro jatkokurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Adobe Acrobat Pro -jatkokurssi sopii parhaiten ohjelmaa jo jonkin aikaa käyttäneille, joille ohjelman käyttöliittymä ja perustoiminnot ovat entuudestaan tuttuja. Kurssilla kerrataan myös joitakin perusasioita, mutta se tehdään nopeasti muistin virkistämiseksi ja mahdollisten aukkopaikkojen täyttämiseksi. Koulutuksessa käsitellään sähköisten ja painettujen dokumenttien aiheita. Kurssilla käytetään Adobe Acrobat Pro DC versiota, Microsoftin Office ohjelmia (Word) ja Adoben Creative Cloud ohjelmia (InDesign).

Kouluttaja

Sampo Korkeila Graafinen suunnittelija, Adobe Certified Instructor, ACE – Design Master

Kustannukset

790€ + alv 24%

Corellia Helsinki Oy

Kaikki Adobe-monimediaosaaminen sekä Microsoft-teknologioiden koulutukset samasta osoitteesta

Corellia on julkaisu-, viestintä-,   ja markkinointityötä tekevien sekä ICT-asiantuntijoiden ja raportoinnin ammattilaisten koulutus-, konsultointi- ja avunantokumppani. Corellia on Microsoftin kultakumppani ja Adoben sertifioima koulutuskumppani, jonka lisäksi Corellia auttaa asiakkaita WordPressin, web-suunnittelun ja tekniikoiden, videon ja animaation, digimarkkinoinnin sekä viimeisimpänä verkkopalveluiden...


Lue lisää kouluttajasta Corellia Helsinki Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Adobe Acrobat Pro jatkokurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Corellia Helsinki Oy

Corellia Helsinki Oy

Vuorikatu 20 A
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
corellia.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 394 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Adobe Acrobat Pro jatkokurssi täytä seuraavat tiedot: