Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Google Analytics asetukset

Corellia Helsinki Oy
Yhteenveto
1 päivä
490 EUR + alv 24 % (yht. 607,60 EUR)
Koulutus
Helsinki, Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Helsinki
490 EUR
22.6.2021

Suomi
Sopimuksen mukaan

Verkossa
490 EUR
22.6.2021

Google Analytics asetukset

Google Analytics asetukset

Google Analytics järjestelmänhallinta (admin) eli asetukset, jotka vaikuttavat olennaisesti tallennettavan datan määrään ja laatuun.

Google Marketing Platform sisältää neljä analytiikkatyökalua: Google Tag Manager, Google Analytics sekä Data Studio ja Optimize. Tässä koulutuksessa käydään läpi Universal Analytics -version asetuksia. Tutustu tarvittaessa myös Google Analytics 4 perusteet koulutukseen. Koulutuksen alussa käydään läpi mitä kaikkea Google Marketing Platformiin sisältyy ja kuinka nämä työkalut linkittyvät toisiinsa? Tässä koulutuksessa oppiminen tapahtuu kouluttajan luennon sekä käytännön esimerkkien ja tehtävien avulla. Jokaisella osallistujalla on mahdollisuus seurata kouluttajan esimerkkejä, ja tehdä perässä toimenpiteitä omalla Google Analytics tilillä. 

Koulutuksessa käydään läpi kuinka Google Analytics (Universal Analytics) toimii? Osallistujat voivat käyttää tässä vaiheessa oman organisaation Google Analytics (GA) tiliä tai koulutukseen tarkoitettua demo-tiliä. Lisäksi koulutuksen aikana käydään läpi Google Analytics propertyn ja näkymien asetuksia. Google Analytics asetukset -koulutuksen aikana käydään läpi muiden Google Marketing Platform järjestelmien linkittämistä GA:n kanssa. Google Analytics asetukset -koulutuksen aikana keskitytään pääasiassa verkkopalvelun tavoitteiden mittaamiseen Google Analyticsin avulla, mutta lisäksi saat konkreettisen käsityksen kuinka eri asetukset ja suodattimet vaikuttavat datan laatuun. 

Miksi osallistua?

  1. Ymmärrät Google Analyticsin roolin osana Google Marketing Platform työkaluja

  2. Ymmärrät kuinka Google Analyticsiin luodaan tavoitteita

  3. Osaat muuttaa Google Analyticsin asetuksia ja ymmärrät kuinka ne vaikuttavat datan laatuun

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Google Analytics asetukset, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tämä koulutus on ehdoton jokaiselle Google Marketing Platform tuotteita käyttävälle. Koulutus on tarkoitettu kaikille organisaation digitaalisen mainonnan tai verkkopalveluiden kehityksen parissa työskenteleville. Koulutus on perustasoinen ja sopii kaikille markkinoinnin parissa toimiville henkilöille. Koulutus soveltuu myös organisaation tai markkinoinnin ylimmälle johdolle yleissivistävänä, ja kumppanivalintoja tukevana tietoiskuna. Koulutus ei edellytä aikaisempaa kokemusta käytettävistä työkaluista, mutta on hyvä, mikäli osallistuja on joskus käyttänyt Google Analyticsia tai muita Google Marketing Platform järjestelmiä.

Mitä koulutukseen osallistuminen vaatii?

Tulet saamaan koulutuksesta kaikkein parhaimman hyödyn irti, mikäli sinulla on käytettävissäsi etäkoulutuskertojen aikana:

  1. kaksi näyttöä (toiselta seuraat koulutusta ja toiselta teet kouluttajan mukaan toimenpiteitä Google Analytics tilillä)
  2. vähintään kannettava tietokone
  3. riittävät oikeudet (mielellään järjestelmänhallitsijan eli admin-oikeudet) organisaation Google Analytics tilille (voit myös vaihtoehtoisesti käyttää koulutukseen tarkoitettua demo-tiliä)

Kouluttaja

Petri Mertanen, Certified Analytics Consultant

Kustannukset

490 € + alv 24 %

Corellia Helsinki Oy

Kaikki Adobe-monimediaosaaminen sekä Microsoft-teknologioiden koulutukset samasta osoitteesta

Corellia on julkaisu-, viestintä-,   ja markkinointityötä tekevien sekä ICT-asiantuntijoiden ja raportoinnin ammattilaisten koulutus-, konsultointi- ja avunantokumppani. Corellia on Microsoftin kultakumppani ja Adoben sertifioima koulutuskumppani, jonka lisäksi Corellia auttaa asiakkaita WordPressin, web-suunnittelun ja tekniikoiden, videon ja animaation, digimarkkinoinnin sekä viimeisimpänä verkkopalveluiden...


Lue lisää kouluttajasta Corellia Helsinki Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Google Analytics asetukset? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Corellia Helsinki Oy

Corellia Helsinki Oy

Vuorikatu 20 A
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
corellia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 394 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Google Analytics asetukset täytä seuraavat tiedot: